s. galaxy ace 2, ingiltere ve almanya'da satışta ve telefon teknik özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
s. galaxy ace 2, ingiltere ve almanya'da satışta ve telefon teknik özellikleri
Ace 2 modelinde çift çekirdekli 800MHz hızında çalışan işlemciye yer veren Samsung, Mali-400T grafik birimi, 768MB RAM ve 4GB depolama kapasitesiyle modeli destekliyor.

TouchWIZ 3.0 arayüzü, 3.8 inçlik 800 x 480 piksellik kapasitif PLS ekran, 3G, WiFi, Bluetooth 3.0, DLNA, WiFi Direct, 5MP çözünürlükte arka kamera, 720p video kaydı, Android 2.3 işletim sistemi, VGA ön kamera, FM radyo, A-GPS, GLONASS, 1500mAh batarya modelin diğer özellikleri arasında.

Galaxy Ace 2, Amazon İngiltere üzerinden 215 pound ~620TL, Amazon Almanya üzerinden NFC yongalı 284 Avro ~661TL, NFC yongasız 320 Avro ~745TL (fiyatta yanlışlık olduğu tahmin ediliyor), Guenstiger Almanya üzerinden ise 264 Avro ~614TL şeklinde satışa sunulmuş durumda.

Ülkemizde de merakla beklenen Ace 2 modelinin tahmini olarak gelecek ay sonuna doğru, 700-800TL fiyat aralığında pazara sunulması bekleniyor...

Dipnot = Konuda bahsi geçen Smart ACE2 dir hatırlatma !!!

theposies

theposies

Üye
orta sınıfın en iyisi değil bence :)

theposies

theposies

Üye
lumia 710 desem :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia 710 :ehe

theposies

theposies

Üye
sarmaşık abi sarmaşık :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynı dakika içinde yazmışız kardeşim :d:

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
:aha::d: ya bi gidin arkadaş işiniz gücünüz yok mu :kop::kop:

---------- Eklendi @ 22:06:11 ---------- Yazıldı @ 22:04:27 ----------

maxicepteki bu nokıa merakı eskilerden kalma abi bak nokıa var elimde çok degerli tarihi eser Nokıa 5110 o kadar çok seviyorsunuz satarım sizee 15 TL ... snake Battlefield 3 oyunu var içinde ( oyunu Ponduççç arkadaşımız buldu ) :kop:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne var 710 u izleyip inceledin mi hiç?

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
theposies

theposies

Üye
eline hiç lumia 710 aldınmı ? Alamassın çünkü daha gelmedi :)
ulan lumianın işletim sistemi nedir desem bilmessin ama tarihi eser dersin :)

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
biliyorum dediginiz telefonun özelliklerini ama Ace 2 daha iyi Mali 400 gpu var arkadaş akıl var mantık var -- ST-ericsson NovaThor U8500 platformunu siz incelediniz mi peki ?? az biraz inceleme yapıp buraya yazın ya adreno 205 nere mali 400 nere .. 800Mhz dual core işlemcinin 1Ghz den 800Mhz e düşürüldügü söyleniyor overclock edildiginde 1Ghz dual core oluyorki bu işlemcinin yanında 1.4Ghz msm8255 in lafinı eden olmaz...
Saygılar sevgilerr gençlik..

cyber

cyber

Üye
Lumia 710 bu teli ezer

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
biliyorum dediginiz telefonun özelliklerini ama Ace 2 daha iyi Mali 400 gpu var arkadaş akıl var mantık var -- ST-ericsson NovaThor U8500 platformunu siz incelediniz mi peki ?? az biraz inceleme yapıp buraya yazın ya adreno 205 nere mali 400 nere .. 800Mhz dual core işlemcinin 1Ghz den 800Mhz e düşürüldügü söyleniyor overclock edildiginde 1Ghz dual core oluyorki bu işlemcinin yanında 1.4Ghz msm8255 in lafinı eden olmaz...
Saygılar sevgilerr gençlik..

arada yazılım farkıda var ama android donanımı kemiriyor..

Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi

arada yazılım farkıda var ama android donanımı kemiriyor..

ya sizin dediginiz telefonu eylül ayından önce türkiyede göremiyoruz diye biliryorum o zamana kadar zaten onun üstüne 1-2 model gelir şuan için bile adreno 205 eskimiş durumda ... Sen Mali 400 un ne demek oldugunu 2 sene içinde hiç ögrenmemişsin az biraz S2 yi incelemelerine bak bari Ace 2de de mali 400 var samsung galaxy S2 dede ...işlemci zaten süper RAM ddr2 diyorlar 768 M ddr ne demek inş biliyorsundur ( çift kanal )...yani bana Lumia 710'undan bahsetmeyin hiç ace 2 Türkiyeye gelince göreceksiniz hangisi iyi... (( lumia 710 UN tam olarak ne zaman gelecegini bilmiyorum - eylül diye bir arkadaşımdan duymuştum yalnış ise kusura bakmayın )))

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
belli değil haziran sonu da gelebilir cihazın donanımına lafımız yok zaten ama performans olarak karşılaştırmak gerek gelsin ikisi de öyle bakalım tartışalım

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:aha::d: ya bi gidin arkadaş işiniz gücünüz yok mu :kop::kop:

---------- Eklendi @ 22:06:11 ---------- Yazıldı @ 22:04:27 ----------

maxicepteki bu nokıa merakı eskilerden kalma abi bak nokıa var elimde çok degerli tarihi eser Nokıa 5110 o kadar çok seviyorsunuz satarım sizee 15 TL ... snake Battlefield 3 oyunu var içinde ( oyunu Ponduççç arkadaşımız buldu ) :kop:

evet ben 'smart person' buldum oyunu :ehe

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
millet 710 u o kadar büyütmşler ki gözlerinde gören bişi var sanıcak ... galaxy W ile aynı donanıma sahib... bu telefonda galaxy W den galaxy S iyi olması gerek

---------- Eklendi @ 22:41:19 ---------- Yazıldı @ 22:40:53 ----------

evet ben 'smart person' buldum oyunu :ehe

:kop::d: Sen en İyi smart'sın

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Bu sefer iyi olmus.700-800 arası satılırsa peynir ekem gibi gider,gitmeli.
Xperia Ray,Galaxy W ve Neo 'ya rakip olur onlardan biraz daha iyi gibi.

• Beğen
theposies

theposies

Üye
lumia gelene kadar diye bi bahane yok sonuç olarak ikiside çıktı cihazların ve lumia kesinlikle önde :)

• Beğen
Elektr0

Elektr0

Üye
    Konu Sahibi
lumia gelene kadar diye bi bahane yok sonuç olarak ikiside çıktı cihazların ve lumia kesinlikle önde :)

kardeş Lumia 710 sana göre iyi aç bir konu lumia 710 diyee hayranları olaraktan yazın yorumlarınızı
Dipnot: Konuda bahsi geçen telefon Ace 2 oldugunu için konunun başrol oyuncusu hakkında yorumlarınızı bekliyoruz
---Saygılar Sevgiler---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt