Android ve Bada sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

fvb

Üye
Karsimiza cikan bi soru degil bu... Tabiiki android

agidoo

Üye
bada süper ben anroid kulaniyorum ama bada süper oyunlar var ...:)

klongs

klongs

Üye
bada iyi olsa samsung androidli cihaz çıkarmazdı

MAFİA.

MAFİA.

Üye
s8600 çıktı ama s8500 ve s8530 kadar satmadı sebibide çünkü artık güncellemeler yönünden sorun oldu bada 2 gelmedi betalar ile uğraştılar.

Waveman

Waveman

Üye
Bada kullanıcısı olarak android diyorum ;)

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
ben bada'dan yanayım android'de kullanmaya başladım bu aralar :) fakat bada kesinlikle ilerde çok tutlacak bir işletim sistemi olacak coolcrash dedi dersiniz :D

abandonware

abandonware

Üye
ne olursa olsun bada symbian a 1000 basar. wave 3 alcaktim gittim EVO 3d aldım. fakat o telefonun tasarıminda hala daha canım kalıyor...

bu sırada samsung bu Androidin tutsakligindan kurtulmak içinde en geç 5-7 yıl içinde toptan badaya geçer. artık galaxy değil wave serisi kullanmaya başlarız.

---------- Eklendi @ 17:48:18 ---------- Yazıldı @ 17:43:29 ----------

İOS 5 Var Kardeş ;)

iOS 5 te sadece uygulama cok. gerisi berbat. fakat windows phone 7 oldukça görsel ve pratik bir işletim sistemi.

Astrosman

Astrosman

Üye
Android

teknoloq

Üye
iyi donanımlı android

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bada, wp, symbian, android kullandım

Bada: ramı az yiyor hiç kasmıyor
Wp: kullanım kolaylıgı var
Symbian: övulecek birseyi kalmadi
Android: app bolluğu performans,görsel....

İos un tek özelligi uygulama bolluğu...

Kesinlikle ama kesinlikle android

aleranol

aleranol

Üye
android badadan katbe kat üstün. Hele tizen gelince samsungun androidden de desteğini çekeceği gibi dedikodular varken bada nın hiç şansı olmayabilir. Ayrıca symbian candır yaav. Bada gerçekten kasmıyor. Androide performans demişiniz ama kasması gerçekten işlemciyi hissettiremiyor. 1.5ghz çift çekirdek de olsa arada donması adam ölümü. İos birkaç şey hariç mükkemmel bir sistem. Sorunun cevabı ise yukarıdaki açıklamaya göre android.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bada, wp, symbian, android kullandım

Bada: ramı az yiyor hiç kasmıyor
Wp: kullanım kolaylıgı var
Symbian: övulecek birseyi kalmadi
Android: app bolluğu performans,görsel....

İos un tek özelligi uygulama bolluğu...

Kesinlikle ama kesinlikle android

iOS'in tek özelliği uygulama mı?? Bilgilerini tazele

abandonware

abandonware

Üye

iOS'in tek özelliği uygulama mı?? Bilgilerini tazele

kardeşim neyazikki iOS un tek ise yarar özelliği uygulama çokluğu ve havası. görsellikte zaten bisi yok. adam marka yapmış. normal bir androidi iOSa tercih ederim.

bu sırada symbianin artık çoook eskilerde kalan ve uzun süredir düzgün bir yenilik görmeyen bir platform olduğunu hatirlatayim. şahsen uygulama konusunda sıkıntı çekmeyeceğimi bilsem wave 3 veya lumia 900 alırım.

şahsen ben bu yazıyı kendi Androidimden yazıyorum. (EVO 3d)

---------- Eklendi @ 21:55:25 ---------- Yazıldı @ 21:49:37 ----------

tabiki androit...bada yi symbian olarak düşünebilirsin ama kalite olarak çok daha düşük..şuan en iyi işletim sistemi androittir

bi yanıma symbian kurulu en ii telefonu diğer yanıma wave 3 u koysalar wave 3 u secerim. Nokialar kendi symbianini kasiyo. ve badada ise yarar uygulama daha çok.

---------- Eklendi @ 22:26:13 ---------- Yazıldı @ 21:56:46 ----------

android. Bada bir geliceği yok artık. Güncellenmesi bir türlü gerçekleşmiyen işletim sistemi olarak tanıldı. Yıllardır beta bada 2.0 telefonuna yükleyen var flash ile. Orjinali çıkmıyor.

tam aksine samsung bada dan daha fazlasını beklemeseydi touchwiz i bada ya uygulamazdi. 2. si ise Google nin androidi bir tek motorla ve nexus cihazlarında kullanıp diğer firmamlara androidi satmama gibi bir planı var. öyle bisi olursa ışte o zaman badanin farkına varırsınız. herkes wp7 ye, samsung da bada ya geçer ve tabi o zamanda wave3 un fiyatı patlamış olur.

klongs

klongs

Üye
kardeş tizen e geçiyor samsung badamı kaldı

phasan

phasan

Üye
wp7

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
eğer oyun,uygulama fazla olsun dersen android ama bada'nın savunduğum yönü sistem okadar hafifki çok rahat ve hızlı bir şekilde kullanabiliyorsun cihazı onun dışında ram'den çok fazla yemiyor ..bir de bada'lı cihazların karizması var :) batarya mesela bana rahat 3-4 gün gidiyodu(s8500 Wave)..ama şimdiki android cihazımda uyguladığım bütün işlemler sonucunda normal kullanımda en fazla 1.5 gün gidiyor... sonra badalı cihazın fiyatı çok uygun..yani bana sorarsan bada tercihim olur..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tabi ki Bada mı Android mi sorusuna Android derim hele ki 4.0'dan sonra :oke:

abandonware

abandonware

Üye
kardeş tizen e geçiyor samsung badamı kaldı

kardeş bu konularda hiç biseye belli olmaz

---------- Eklendi @ 18:26:27 ---------- Yazıldı @ 18:25:45 ----------

eğer oyun,uygulama fazla olsun dersen android ama bada'nın savunduğum yönü sistem okadar hafifki çok rahat ve hızlı bir şekilde kullanabiliyorsun cihazı onun dışında ram'den çok fazla yemiyor ..bir de bada'lı cihazların karizması var :) batarya mesela bana rahat 3-4 gün gidiyodu(s8500 Wave)..ama şimdiki android cihazımda uyguladığım bütün işlemler sonucunda normal kullanımda en fazla 1.5 gün gidiyor... sonra badalı cihazın fiyatı çok uygun..yani bana sorarsan bada tercihim olur..

uygulama gibi bir derdin yoksa mutlaka bada

Elektr0

Elektr0

Üye
millet haberleri sadece başlık sanıyor içeriğini bilen yok biri bir haber görmüş kendince yorumlamış eskilerin dediği gibi essah sanıyor :d::kop: ya bu işlerin önceliği müşteriler degil firmanın kazanacagı paradır androidten para kazanan bir marka androidi bırakır mı - hele ki androidin halen hızla yükselişinde oldugu bir zamanda - yeni işletim sistemleri arasında bott to gecko ilgimi çekiyor S2 li boot to gecko lu videolar izledim şimdi samsung o zaman tizene giremeden btgecko'yamı geçmiş oluyor -- ya bir haberleri adam akıllı smart bir şekilde okuyun...sonra gelin yorum yapın...

dipnot: İnternet ortamında forum sitelerinde her yazanı dogru sanan insanlarda olabilir yazdıklarınız onlar için her zaman dogrudur ve yalnış bilgilendirmeden dolayı hakka girersiniz...!!!:nono:

Takipçi Satın Al

Üst Alt