Android ve Bada sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sıralama Yapacak olursak;
IOS
Android
Nokia OS
Windows Phone
Bada
Blackberyy OS
Şeklinde olur. Ama bu işletim sistemlerinden Bada sonlarda gibi gözükse de oyun/uygulama açısından düşük olduğu için sonlarda benim gözümde, çünkü zaten her işletim sistemi artık son güncellemeleri ile stabil hızlı ve performanslılar.

Nokia OS nedir?? İlk defa duyuyorum. :hmmm

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Symbianin ta kendisidir

technoshark

technoshark

Üye
Açıkcası Android tabiki, gerisi yalan diyemem ama İOS Son derece sağlıklı... Yani Android , İOS fark etmez ikiside olabilir :) ortaya karışık :)

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
android kullanmıyorum ama badayla androidi kıyaslamak androide haksızlık olur çünkü bada bir havayla getirildi ve arkasından ne destek geldi ne de bir halt olabildi bada artık son demlerini oynayan ölü bir işletim sistemine döndü

Narutodth

Narutodth

Üye
android.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Emre-45

Emre-45

Üye
Kesinlikle android

aosman61

aosman61

Üye
Kesinlikle android :oke:

Apit"

Apit"

Üye
Arkadaşım daha 2010 da çıktı bada ne bekliyorsun jet hızıyla gelişmesini mi? android ve ios tan 4-5 yıl sonra çıktı ve gidişi normal. Bada 2 ile dahada iyi olacak. Piyasanın kanını emen android varken ve millet kendi işletim sistemini hazırlamak isterken samsung badayı geliştirmeye devam edecektir. (htc yi hatırlarsınız son aylarda kendi işletim sistemini istedi,alibaba kendi yapacağını dıyurdu)

galata7788

galata7788

Üye
bir bada kullanıcısı olarak üzülerek söylüyorum ki android:ağlarım:

kaptannova

Üye
ben savunayım badayı. wave 2 telefonuma spoof yöntemi ile 76 adet uygulama kurdum. ne ihtiyacım varsa apps ta buldum.

android te 54648453151321 tane uygulama olsun. hepsini telefona yüklüyor muyuz sanki? bada da daha sadece bir apps var.

tempestshine

tempestshine

Üye
Android :oke:

Eat-Apple

Eat-Apple

Üye
Android

MAFİA.

MAFİA.

Üye
android. Bada bir geliceği yok artık. Güncellenmesi bir türlü gerçekleşmiyen işletim sistemi olarak tanıldı. Yıllardır beta bada 2.0 telefonuna yükleyen var flash ile. Orjinali çıkmıyor.

Rygebin

Rygebin

Üye
tabiki android bada alacağıma ölmeyi tercih ederim badanın herşeyi paralı sakın alma

ParduSS

ParduSS

Üye
Ölümüne Android

cyber

cyber

Üye
bada berbat

stainless steel

stainless steel

Üye
android:d: