Android ve Bada sizce hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

doctorrr

doctorrr

Üye
bada yı o kadar küçümsemeyin yükselen değer (h) ayrıca android gibi pekte sorunlu bir işletim sistemi değil gayet stabil çalışıyor :dry:

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

monibrasco12

Üye
  • Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Wp8>Ios=android>belle>bada>java

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
  • Beğen
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Bomba gibi geliyor...dx11desteği,pc de çalışacak tüm uygulamalar wp8 dede çalışacak.ben geldiği gibi s2 mi satıp bi tane lumia alacağım

KayraBey

KayraBey

Üye
Cevap android

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
bada samsung un standart işletim sistemine benziyor. Android varken bada yi konuşmak yersiz

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
tabiki karşılaştırılamaz android açık ara önde ama konuda sorulan soru şu 'sizce hangisi?' deniyor..yani hangisi daha üstün denmiyor o yüzden bu açıklamaları yaptım çünkü zevkler renkler tercihler kişilere göre değişri ben cihaz yazılımlarından iyi anlarım fakat badayı tercih ediyorum ios,wp8 yada android demiyorum çünkü tercih meselesi haksızmıyım??

Ama Android ile cidden Bada karşılaştırılamaz :)

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
tabiki karşılaştırılamaz android açık ara önde ama konuda sorulan soru şu 'sizce hangisi?' deniyor..yani hangisi daha üstün denmiyor o yüzden bu açıklamaları yaptım çünkü zevkler renkler tercihler kişilere göre değişri ben cihaz yazılımlarından iyi anlarım fakat badayı tercih ediyorum ios,wp8 yada android demiyorum çünkü tercih meselesi haksızmıyım??
Yanlış anlamışım abim özür dilerim :tebessüm: ;)

varrick

varrick

Üye
Gereksiz bir konu.Tabikide android..
Lutfen konu :ban:

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
varrick kardeş burada tercih'ler soruluyor üstünlükler değil...konuyu gereksiz gördüysen bunu üstlere moderatölere bildir...
Gereksiz bir konu.Tabikide android..
Lutfen konu :ban:

Takipçi Satın Al

Üst Alt