selam :zzz:
-efşan Üye [ENGİN];4728495' Alıntı: selamün aleyküm dostlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Abim. Nasılsın? ---------- Eklendi @ 21:33:29 ---------- Yazıldı @ 21:33:09 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Selam. Hayırdır?
[ENGİN];4728495' Alıntı: selamün aleyküm dostlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleyküm Selam Abim. Nasılsın? ---------- Eklendi @ 21:33:29 ---------- Yazıldı @ 21:33:09 ---------- Pondusss' Alıntı: selam Genişletmek için tıkla ... Selam. Hayırdır?
Hasan Üye [ENGİN];4728495' Alıntı: selamün aleyküm dostlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin...
[ENGİN];4728495' Alıntı: selamün aleyküm dostlar hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam hoşgeldin...
[ENGİN] Üye MrCommanDTr' Alıntı: Hayırdır Furkan? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın?
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: cüzdanımı bulamadım ayrıca kardeşimle ufak bi tartışma yaşadım Genişletmek için tıkla ... Cüzdan bi şekilde halledilir de kardeşinle sıkıntı neydi?
Pondusss' Alıntı: cüzdanımı bulamadım ayrıca kardeşimle ufak bi tartışma yaşadım Genişletmek için tıkla ... Cüzdan bi şekilde halledilir de kardeşinle sıkıntı neydi?
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: cüzdanımı bulamadım ayrıca kardeşimle ufak bi tartışma yaşadım Genişletmek için tıkla ... Kardeşin geldi mi
Pondusss' Alıntı: cüzdanımı bulamadım ayrıca kardeşimle ufak bi tartışma yaşadım Genişletmek için tıkla ... Kardeşin geldi mi
[ENGİN] Üye TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Abim. Nasılsın? ---------- Eklendi @ 21:33:29 ---------- Yazıldı @ 21:33:09 ---------- Selam. Hayırdır? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın?
TheM-CK' Alıntı: Aleyküm Selam Abim. Nasılsın? ---------- Eklendi @ 21:33:29 ---------- Yazıldı @ 21:33:09 ---------- Selam. Hayırdır? Genişletmek için tıkla ... iyiyim kardeşim sen nasılsın?
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: Cüzdan bi şekilde halledilir de kardeşinle sıkıntı neydi? Genişletmek için tıkla ... sen bana dm attıktan bi kaç dk sonra oldu yanlış anlaşıldım
MrCommanDTr' Alıntı: Cüzdan bi şekilde halledilir de kardeşinle sıkıntı neydi? Genişletmek için tıkla ... sen bana dm attıktan bi kaç dk sonra oldu yanlış anlaşıldım
MrCommanDTr Emekli Yönetici [ENGİN];4728521' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi ben senin mesajı yorumu görmemişim mobilim ama arkadaş alıntı yapıp sormuş biz de bu vesileyle iyi olduğunu öğrendik
[ENGİN];4728521' Alıntı: iyiyim kardeşim sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... Çok şükür abi ben senin mesajı yorumu görmemişim mobilim ama arkadaş alıntı yapıp sormuş biz de bu vesileyle iyi olduğunu öğrendik
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Kardeşin geldi mi Genişletmek için tıkla ... geldi, geldi de sorunlu bi kardeşim var
MrCommanDTr Emekli Yönetici Hasan' Alıntı: Bu arada furkan ve MrCommanDTr hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim Can dersen daha makbule geçer
Hasan' Alıntı: Bu arada furkan ve MrCommanDTr hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim Can dersen daha makbule geçer
OttomaN TigeR Üye Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya,
Selamünaleyküm. Şarkılar gelir geçer, bir heceden bin geceye, Yüreğim yare yare yankılanır bin acıya,
Amaru Shady Üye Hasan' Alıntı: Bu arada furkan ve MrCommanDTr hoşgeldiniz. Genişletmek için tıkla ... ismi Can
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: sen bana dm attıktan bi kaç dk sonra oldu yanlış anlaşıldım Genişletmek için tıkla ... çözülür be kardeşim aile içinde sıkıntı olmaz halledilir
Pondusss' Alıntı: sen bana dm attıktan bi kaç dk sonra oldu yanlış anlaşıldım Genişletmek için tıkla ... çözülür be kardeşim aile içinde sıkıntı olmaz halledilir
Hasan Üye MrCommanDTr' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim Can dersen daha makbule geçer Genişletmek için tıkla ... Adını bilmiyorum kusura bakma Can
MrCommanDTr' Alıntı: Hoşbulduk kardeşim Can dersen daha makbule geçer Genişletmek için tıkla ... Adını bilmiyorum kusura bakma Can