selam gençlik günaydın herkesee a.s hoşgeldiniz
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: selam gençlik günaydın herkesee Genişletmek için tıkla ... a.s hoşgeldiniz
Amaru Shady Üye MrCommanDTr' Alıntı: o zaman bir buzdolabına bak kardeşim soğuk su varsa bi iç Genişletmek için tıkla ... acaba çamaşır makinesine falan mı gitti
MrCommanDTr' Alıntı: o zaman bir buzdolabına bak kardeşim soğuk su varsa bi iç Genişletmek için tıkla ... acaba çamaşır makinesine falan mı gitti
Elektr0 Üye Pondusss' Alıntı: ben sadece olabilir demiştim ---------- Eklendi @ 00:44:42 ---------- Yazıldı @ 00:44:07 ---------- a.s azizim günler aylar sonra hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... evet yaa biraz ölee oldu 3 hafta daha olmam zaten gene bu hafta haric ama sonra sürekli burdayımmm - hoş bulduk paşam
Pondusss' Alıntı: ben sadece olabilir demiştim ---------- Eklendi @ 00:44:42 ---------- Yazıldı @ 00:44:07 ---------- a.s azizim günler aylar sonra hoşgeldin Genişletmek için tıkla ... evet yaa biraz ölee oldu 3 hafta daha olmam zaten gene bu hafta haric ama sonra sürekli burdayımmm - hoş bulduk paşam
MrCommanDTr Emekli Yönetici tinasoft' Alıntı: Selamn aleyküm. Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoşgeldin.
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4728574' Alıntı: niye yapamıyosun bakem Genişletmek için tıkla ... mobilden tek tek zor oluyor ya abi o yüzden nasılsın abi.
[ENGİN];4728574' Alıntı: niye yapamıyosun bakem Genişletmek için tıkla ... mobilden tek tek zor oluyor ya abi o yüzden nasılsın abi.
MrCommanDTr Emekli Yönetici Elektr0' Alıntı: selam gençlik günaydın herkesee Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam
[ENGİN] Üye OttomaN TigeR' Alıntı: mobilden tek tek zor oluyor ya abi o yüzden nasılsın abi. Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın ?
OttomaN TigeR' Alıntı: mobilden tek tek zor oluyor ya abi o yüzden nasılsın abi. Genişletmek için tıkla ... iyiyim gözüm sen nasılsın ?
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: acaba çamaşır makinesine falan mı gitti Genişletmek için tıkla ... olabilir çok mu para vardı içinde
Pondusss' Alıntı: acaba çamaşır makinesine falan mı gitti Genişletmek için tıkla ... olabilir çok mu para vardı içinde
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: evet yaa biraz ölee oldu 3 hafta daha olmam zaten gene bu hafta haric ama sonra sürekli burdayımmm - hoş bulduk paşam Genişletmek için tıkla ... ben de bu hafta belki de son kez buradayım. Bu hafta 8 sınavım var da
Elektr0' Alıntı: evet yaa biraz ölee oldu 3 hafta daha olmam zaten gene bu hafta haric ama sonra sürekli burdayımmm - hoş bulduk paşam Genişletmek için tıkla ... ben de bu hafta belki de son kez buradayım. Bu hafta 8 sınavım var da
__xXx__ Üye Elektr0' Alıntı: a.s hoş bulduksunuzz Genişletmek için tıkla ... telefonda kelime tahmini olayı açık olunca
Elektr0' Alıntı: a.s hoş bulduksunuzz Genişletmek için tıkla ... telefonda kelime tahmini olayı açık olunca
Elektr0 Üye Eykul' Alıntı: Gordunuz mu sorun bende degilmis duy sesimi Pondussss (kac s vardi yaw) alintilar sadece bende karismiyormus Genişletmek için tıkla ... oo S ' lerin bir anlamı var çok degerlidir ponduçççumaa ---------- Eklendi @ 00:49:36 ---------- Yazıldı @ 00:48:36 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
Eykul' Alıntı: Gordunuz mu sorun bende degilmis duy sesimi Pondussss (kac s vardi yaw) alintilar sadece bende karismiyormus Genişletmek için tıkla ... oo S ' lerin bir anlamı var çok degerlidir ponduçççumaa ---------- Eklendi @ 00:49:36 ---------- Yazıldı @ 00:48:36 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: Genişletmek için tıkla ...
MrCommanDTr Emekli Yönetici Pondusss' Alıntı: ben de bu hafta belki de son kez buradayım. Bu hafta 8 sınavım var da Genişletmek için tıkla ... benim de haftaya finaller var ne kadar ingilizce gramer varsa taaa ....
Pondusss' Alıntı: ben de bu hafta belki de son kez buradayım. Bu hafta 8 sınavım var da Genişletmek için tıkla ... benim de haftaya finaller var ne kadar ingilizce gramer varsa taaa ....
Amaru Shady Üye Elektr0' Alıntı: oo S ' lerin bir anlamı var çok degerlidir ponduçççumaa Genişletmek için tıkla ... evet öyleler. Bu arada ponduçç'u özlemişim
Elektr0' Alıntı: oo S ' lerin bir anlamı var çok degerlidir ponduçççumaa Genişletmek için tıkla ... evet öyleler. Bu arada ponduçç'u özlemişim