MobiFun Soft Smart Settings v1.14.S60 [Son Sürüm]

Sponsorlu Bağlantılar

POWER

POWER

Üye
    Konu Sahibi
MobiFun Soft Smart Settings v1.14.S60 [Son Sürüm]
SMART SETTİNGS

Smart Settings telefonunuzu korumak için tasarlanmış bi programdır.Tuş takımını belirleyeceğiniz sürede kilitleyebilir ayrıca şifreleyebilirsiniz.Telefon kilitli iken ekrana çıkacak yazıyı dahi belirleyebilirsiniz.

Eşsiz özellikleri:

* Başlat Menüsü: Bu özelliği kullanıp en çok kullandığınız programlara kolayca erişebilirsiniz.1-9 a kadar herhangi bi tuşa bir program atayabilirsiniz.

* Easy Unlock: Hani olurda sıkılmışsınızdır şu tuş aç + * kombinasyonundan.Çocuklar dahi biliyor dimi?Üzülmeyin burada belirleyeceğiniz tuş/tuşlar kombinasyonuyla sadece sizin bildiğiniz yöntemle tuşlar tuş kilidini açarÖrn; sağ joistik-sol joistik -3 gibi...

Aşağıda verdiğim iki eklentiden telefonunuza uygun olanını indiriniz.Kolay gelsin...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: emin90, emirhaydarlı, recep158 ve 14 diğerleri

keremerson

keremerson

Üye
çok güzel.. saol.. dediğin gbi özellikle şu tuş klidi " tuş aç + * " şeysinden sıkılanlar için.. hem onu artık dediin gbi çocukların hepsi biliyo :) bunda istediin tuşları ayarlayabiliyosun sırasıyla.. eline sağlık

rap_mode

Üye
teşekkürler

lazmaster53

Üye
uzun süredir beklediğim programdı teşekkürler

abeni

Üye
teşşekürler

rahimavci

Üye
bunun os 9.x lara göre olanı yokmu yaaaa

lyrex

lyrex

Üye
sagolasin, eskilerden kalma bir program ama saglam bir program;) bende yokdu sayende benimde oldu:D

lyrex

lyrex

Üye
sagolsin:D

thequick

Üye
sagol

dreamboys69

dreamboys69

Üye
severek kullandıgım pro:oke:

babanrahmet

Üye
Teşekkür

Zabe

Üye
Çok çok teşekkürler

papababa

papababa

Üye
teşekkürler kardeş..

ramco54

ramco54

Üye
en cok ihtiyac duyulan programlardan ,biri ben kullaniyordum suresimi bitti ne oldu anlamadim ,su an elimde yok indircem ,insallah fuldur cok iyi bir program tesekkurler.

oooggguuuzzz

Üye
cok tessekür edrim

by hayalet

Üye
çok saol kardeş ellerine sağlık güsel paylaşım

akalom

Üye
saol bacım :aman2:

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye