MobiFun Soft Smart Settings v3.02 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MobiFun Soft Smart Settings v3.02 S60v3/S60v5 SymbianOS9.x Unsigned - Türkçe
Smart Settings telefonunuzda favori uygulamalarınıza hızlı erişim için "Başlat Menüsü" ekler. Ayrıca varsayılan kilit açma/kapama kombinasyonunu değiştirebilmenize olanak sağlar.

Ana Özellikler:
-Başlat Menüsü: Telefonunuzu özelleştirmek için bir yol sağlar. En sevdiğiniz uygulamalara hızlı erişim için bu özelliği kullanabilirsiniz. Onlar için hız tuşlarını (1-9) seçebilirsiniz. Bundan sonra sağ veya sol seçim tuşundan erişebilirsiniz.
-Kolay kilit aç: Sıkıcı kilitleri unutun ve kendinize en uygun kilit açma kombinasyonunu seçin.
-"Başlat Menüsü" tuşunda görünecek ismi tanımlayın.
-Hangi uygulamada otomatik kilidin çalışıp çalışmayacağını seçin.

Yenilikler:
Smart Settings v3.02 ile artık başlat menüsünde kinetik kaydırma kullanabilirsiniz!

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: seven yürek, AZADE27, AVCI_61_1 ve 31 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Emeğin için teşekkürler kardeşim...:oke:

aydin_taysi87

aydin_taysi87

Üye
güzel paylaşım teşekkürler...

futbol123

futbol123

Üye
tşk..

ibrahim539

ibrahim539

Üye
Teşekkürler...

FERHATGS

Üye
Yahu sizi ben öperim ellerinize sağlık bu ne güzel programlar süpeeeeeeeeeeer ellerinize sağlık pes tebrikler.......ferhatgs

cowboy09

Üye
dosya bozuk sanırım N96 kurdum program açılmıyor ama ingilizce olan sürüm çalısıyor bi elden geçirin

bigcan

Üye
n79 dada çalışmıyor kısa yolu çalışıyor programa girilmiyor yinede elinize sağlık

xavier_01

xavier_01

Üye
paylaşım için sağol üstad

'Davut

'Davut

Üye
Paylaşım için teşekkürler

okan_42

Üye
paylaşım için teşekkürler süper program... :oke:

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
kardeş burada kullandığın temayı paylaşabilirmisin

henes_42

henes_42

Üye
öncelikle teşekkürler güzel bir uygulama olarak görünüyor, telefonum 5800, yükledim, yüklendi, çalıştırdım. ancak sizdeki gibi başlat menüsü, ayarlar vs. çıkmıyor, smart Settings çıkıyor, altta düzenle yazıyor, ama başlat menüsü ve ayarlar çalışmıyor, ne yapmam lazım

coskunciko

Üye
benim e50de de olmuyor lütfen yardım edin benm tele göre tuş kilidi bulamıorum :ağlarım:

g1gfe4ds2

Üye
güzel paylaşım teşekkürler.

henes_42

henes_42

Üye
Smart Settings telefonunuzda favori uygulamalarınıza hızlı erişim için "Başlat Menüsü" ekler. Ayrıca varsayılan kilit açma/kapama kombinasyonunu değiştirebilmenize olanak sağlar.

programı paylaşan MAXIPDA gurubu üyesi, olumsuz görüşler bildirilmesine rağmen bu guruptan cevap verecek kimse yokmu, 5800 a bende kurdum çalışmıyor, ingilizce sürümü çalışıyor, ama türkçe sürümü çalışmıyor, ilgilenirseniz seviniriz arkadaşlar.

VuRaLLy34

VuRaLLy34

Üye
Arkadaşım ben bu programı 5320 expresmusıc e kurdum..
Program kuruldu fakat sadece kısa yolu var..
Program içine giriş yok..
Acab bi yardımcı olsan..
Nasıl yapabiliriz ?

henes_42

henes_42

Üye
evet sayın maxipda gurubu, tarafınızca üzerinde çalışma yapılan program çalışmıyor, lütfen bir ilgilenebilir misiniz

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşım ben bu programı 5320 expresmusıc e kurdum..
Program kuruldu fakat sadece kısa yolu var..
Program içine giriş yok..
Acab bi yardımcı olsan..
Nasıl yapabiliriz ?

arkadaşım bu sürüm çalışmıyor doğrudur, ben v3.01 Türkçe sürümünü kullanıyorum mecburiyetten, tavsiye ederim

sero58

Üye
Tesekkurler

Üst Alt