Telefon Tavsiyesi Nokia E7 Mi Nokia N8 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avcitalip

avcitalip

Üye
Fake dir veya milyonda bir olur diye düşünüyorum android bölümünde BEKIRARSLANCA Nın açtığı bir konu var orada patlayan yanan bir sürü cihaz gördüm zannetmiyorum sıkıntı olacağını elektronik şans isidir bilgisayara geçince lınke bakarım ama suda bir gercek nokia 6260 tan giriyorum zamanının en iyisi diyebilırim :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Fake dir veya milyonda bir olur diye düşünüyorum android bölümünde BEKIRARSLANCA Nın açtığı bir konu var orada patlayan yanan bir sürü cihaz gördüm zannetmiyorum sıkıntı olacağını elektronik şans isidir bilgisayara geçince lınke bakarım ama suda bir gercek nokia 6260 tan giriyorum zamanının en iyisi diyebilırim :D

yani onlarca kişi samsung galaxy SII'nin ekranının sararmasından,ekranın yanmasından,kamera çekim sırasında pembeleşiyormuş, vb hatalardan bahsediyorlar??

klongs

klongs

Üye
Yeşil robot :oke: :D kulağa hoş geliyo adamın yüzünde tebessüm oluşturuyo Yeşil robot :D / walla yeşil robot diyoz ama bakalım bu yeşil robot + samsung galaxy SII bende hüküm sürebilecek mi? Yoksa tekrar nokia'ya mı döndürecek beni bilemiyorum???

galaxy s2 mi aldin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
galaxy s2 mi aldin

yok kardeş almayı düşünüyorum ama daha önce samsung kullanmadım hele android hiç kullanmadım o yüzden dedim acaba hüküm sürecek mi bende samsung ve android??

klongs

klongs

Üye
alacaksan dikkat et I9100 al I9100G degil I9100G lerde imalat hatasi varmis ekran yanmalari falan onda cok oluyor

klongs

klongs

Üye
birde dartyden alma

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Samsung Galaxy I9100 ve galaxy I9100G ikiside farklı mı ki özellik olarak??? / dartyden derken kardeş???

klongs

klongs

Üye
darty hatali uretimleri satiyormus ve yazilimlari orjinalinden farkliymis

klongs

klongs

Üye
___kaptan___

___kaptan___

Üye
darty hatali uretimleri satiyormus ve yazilimlari orjinalinden farkliymis

hmm anladım kardeşim sağol uyarı için / kayseride ikamet ettiğim için teknosa'dan media market'ten ve gold'dan alırım cihazı hadi olmadı en kötü ihtimal Bu Nokia E7-00'ı aldığım telefoncuya aldığım şekilde kutusu ile beraber garantisi de dahil bi şekilde verip üstünü tamamlar öyle alırım SII'yi kardeş

---------- Eklendi @ 21:10:07 ---------- Yazıldı @ 21:07:31 ----------

farkini tam bilmiyorum ama gpusu farkli galiba ve I9100G ye I9100 un yazilimi atilamiyor

hmm anladım o zmn Samsung Galaxy SII I9100 olanını alcam :D / ama şimdiye dek hep nokia kullandım samsung +androidli hiç bi tel kullanmadığım için acaba kullanabilir miyim bilmiyorum???

klongs

klongs

Üye
ben adanadaki mediamarkttan aldim bir kere servise gonderdim o da benim hatamdi takilma donma hic yok tek sorun oyun oynayinca cok isiniyor oda dogal yani 8.5 mm lik telefon fan yok birsey yok benim laptopum var oyun oynayim isiniyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bende nokia E7'de donma sorunu çok oluyo versiyon anna iken bi kez dondu tam 5 saat ne kapanıyo ne bişey ekran kaymış vaziyette arkada müzik çalıyor öyle dondu 5 saat sonra kendiliğinden kapandı E7'nin batarya da çıkmıyo ya 5 saat bekledim şimdi versiyon belle hafıza'nın 9.1GB boş hackli 2,5 saatte bi donuyo ama açma kapama tuşuna 15 saniye basılı tutunca kapanıyo :D

klongs

klongs

Üye
bende nokia E7'de donma sorunu çok oluyo versiyon anna iken bi kez dondu tam 5 saat ne kapanıyo ne bişey ekran kaymış vaziyette arkada müzik çalıyor öyle dondu 5 saat sonra kendiliğinden kapandı E7'nin batarya da çıkmıyo ya 5 saat bekledim şimdi versiyon belle hafıza'nın 9.1GB boş hackli 2,5 saatte bi donuyo ama açma kapama tuşuna 15 saniye basılı tutunca kapanıyo :D

bendede 5800 vardi deli ederdi beni s2 yi alinca duvara firlattim parcaladim

___kaptan___

___kaptan___

Üye
bendede 5800 vardi deli ederdi beni s2 yi alinca duvara firlattim parcaladim

bak yine dondu o yüzden geç yazdım kardeş kusura bakma walla ne yapcam bununla bilmiyorum ama bir iki haftaya kalmaz ya satarım ya da takasa girip üstüne koyar sII alırım yani / SII kullanım bakımından nasıl telefon kardeş?

klongs

klongs

Üye
bak yine döndü o yüzden geç yazdım kardeş kusura bakma walla ne yapcam bununla bilmiyorum ama bir iki haftaya kalmaz yl satarım ya da takasa girip üstüne koyar sII alırım yani / SII kullanım bakımından nasıl telefon kardeş?

kullanim derken

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Daha önce samsung kullanmadım android derse a'sını bilmiyorum o bakımdan?

klongs

klongs

Üye
basta biraz garip karisik ve zevkli geliyor ama kurcaladikca daha cok zevk aliyorsun alirsan ben sana yardimci olurum

klongs

klongs

Üye
bende hic samsung kullanmamistim androiddende anlamazdim yavas yavas cozdum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
basta biraz garip karisik ve zevkli geliyor ama kurcaladikca daha cok zevk aliyorsun alirsan ben sana yardimci olurum

alcam almanına ya kardeş ben geçen sene lise'den mezun oldum sınav istediğim gibi olmadı 6 ay çalıştım sadece 700TL biriktirdim ona da E7 aldım sonradan da 200TL attım bi köşede duruyo yani E7+200TL şeklinde düşünüyorum kardeş nasıl olack bilemiyorum?

klongs

klongs

Üye
bekle biraz haziran gibi duser 1100tl falan olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...