Telefon Tavsiyesi Nokia E7 Mi Nokia N8 Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E7 Mi Nokia N8 Mi?
Arkadaşlar Öncelikle SELAMLAR. N8 Belle Kullanıcısiyim. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu iki ayda iki kez telefon dondu ve şarj i bitmeden de açılmadı. Her ay bir kez yaptı bunu. Formatla diyeceksiniz belki. Falan 2 gün önce hard format attım C sürücüsü diğerlerini de E F bilgisayardan biçimlendirdim. Hard formattan sonra nokia suite den yazılımı tekrar yükledim. Ve dün dondu. Birşey de yüklememistim. Bu durum beni rahatsız ediyor adeta çileden çıkarıyor. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında çok seviyorum telefonumu. Fakat önemli acil bir isim olduğunda yine donarsa diye endişeliyim. Araştırdım biraz bu değerde hemen hemen aynı özelliklere sahip nokia e7 yle değiştirmeyi düşünüyorum. Bana bir fikir verin. Bir çaresi bulunur mu yada değiştirmeli miyim? Mal herifler batarya paneli yapmamışlar dondugunda batarya yi da çıkaramıyorum biliyorum e7 de de Yok batarya paneli ama ne bileyim yeni bir telefon daha sağlıklı geliyor. Sizin görüşünüz nedir? N8 de mi kalmalı yoksa e7 ye mi geçmeli? Şimdiden teşekkürler.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Telefon dondu ve sarzı bitmedende açılmadı demissin.power tusunu 8 saniye basılı tutmayı denedinmi.ayrıca cihazın garantisi varsa servise ver hatalı uretimse belki degisim yaparlar.e7 konusu a gelince ben o cihazı sevemedim.illa degisecem dersen azcıkdaha bekleyip lumia alırsın

cortex47

cortex47

Üye
ben e7 kullanıcısıyım. n8'den e7'ye geçmen kamera bakımından sıkıntı yaratır sana eğer çok kullanıyorsan. onun dışında microsd kart slotu da yok. ama klavye ve ekranın 3,5"ten 4"'e geçmesi bencebir artıdır. ayrıca ben takılmaya çok daha nadir rastlıyorum. ama bilmiyorum yine de başka alternatiflere yönelebilirsin. ki zaten ben de galaxy note'a geçmeyi planlıyorum yakın zamanda...

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
N8 i değiştireceksen bence bu E7 ile olamamalı

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
e7 sadece is telefonu ariyosan iyidir. N8 her turlu gecer e7yi.
bence servise gotur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
aynen.. N8 ine flash atmayı dene o zaman skkıntın çözülebilir olmadı servise ver ilk bir ay parça değişimi olursa cihazı değiştiriyorlar zaten.

aleranol

aleranol

Üye
bence garantiye ver bir süre sonra iyice kendinden geçer bi tarafı falan yanar.

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
nokia dan başka telefon istemiyorum off yere çarpasim geliyor telefonu

blackcemre

Üye
Bencede E7 bende kullanıyorum şimdiye kadar hiç donma filan yaşamadım.Ekran büyük + klavyeside var.

doctorrr

doctorrr

Üye
paran varsa 701 al servis çalışanları resmen tepeliyorlar makineyi e7 falan uğraşma zaten yapılsa bile ne bilim işte 701 iyidir iyi :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
N8 bence S^3 ailesinin en müthiş telefonu 603,701 falan hikaye N8 sağlam telefon bence değişme sadece Lumia'larla değiş oda 800 ve 900 olmalı.

dRaJ3N

dRaJ3N

Üye
    Konu Sahibi
Telefon dondu ve sarzı bitmedende açılmadı demissin.power tusunu 8 saniye basılı tutmayı denedinmi.ayrıca cihazın garantisi varsa servise ver hatalı uretimse belki degisim yaparlar.e7 konusu a gelince ben o cihazı sevemedim.illa degisecem dersen azcıkdaha bekleyip lumia alırsın

hocam telefon açık ken dondu. Işığı açık kalıyor ekran işığı. Başka hiç bir şey çalışmıyor. Ta ki şarj bitip kapana na kadar. Telefonun hızında sorun Yok çok hızlı. Ama ışte gel gorki donuyor ayda bir

avcitalip

avcitalip

Üye
N8 i değiştireceksen bence bu E7 ile olamamalı

katılıyorum kamerası için alıyorsan pure wiew al ama bence oda 1.500 tl civarında olacak ve işletim sistemi yüzünden okadar parayı hak etmeyecek...(UYGULAMA SIKINTISI)(C6-01 i sattım S60 var 6260 kafam rahat s2 alacam Allah'ın izniyle 2-3 ay içinde)

---------- Eklendi @ 16:09:28 ---------- Yazıldı @ 16:07:38 ----------

N8 bence S^3 ailesinin en müthiş telefonu 603,701 falan hikaye N8 sağlam telefon bence değişme sadece Lumia'larla değiş oda 800 ve 900 olmalı.

aynen ama onlarda çok pahalı git gs2 al nokia kendine gelene kadar nokia almayacağım malzeme kalitesiyle iş bitmiyor...

tandogucem

tandogucem

Üye
soru zaten baştan hatalı. tabikide n8 :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
arkadaşlar bende Nokia E7-00 kullanıyorum donmasından bıktım versiyon belle dün çıldırttı beni en az 10 kere dondu az kalsın çarpıcaktım duvara açma/kapama tuşuma 10-15 saniye basınca 2-3kez titreyip kapanıyor 1 dk bekleyip tekrar açıyorm sorun kalmıyo ama artık nokia ile olan birlikteliğime son vercek gibiyim aramızda şiddetli geçimsizlik var ah symbian ah :( ya Lumia ya daa hiç gönlümün olmadığı android başka yol yok???

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben hiç böyle sorunlarla karşılaşmadım.. Garip

standbyy

standbyy

Üye
telefonu besmeleyle açmayı deneyin...:aha:

avcitalip

avcitalip

Üye
n8 daha iyidir ama yeni cihaz alacaksan ve iyi birşey alacaksan git samsung galaxy s2 veya sony xperia arc bak:oke:

ggokhan008

Üye
kardeş eğer yazılımda sıkıntı varsa yaten formatla düzeleceğini sanmıyorum flash atmaLI sin

avcitalip

avcitalip

Üye
aynen flas atmalısın düzelmezse servise ver başka çaren yok kullanırken çöktü dersin:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...