dRaJ3N
Üye
Nokia E7 Mi Nokia N8 Mi?
Arkadaşlar Öncelikle SELAMLAR. N8 Belle Kullanıcısiyim. Sizlerin tavsiyesine ihtiyacım var. Arkadaşlar telefonu alalı 2 ay oldu iki ayda iki kez telefon dondu ve şarj i bitmeden de açılmadı. Her ay bir kez yaptı bunu. Formatla diyeceksiniz belki. Falan 2 gün önce hard format attım C sürücüsü diğerlerini de E F bilgisayardan biçimlendirdim. Hard formattan sonra nokia suite den yazılımı tekrar yükledim. Ve dün dondu. Birşey de yüklememistim. Bu durum beni rahatsız ediyor adeta çileden çıkarıyor. Telefonu değiştirmeyi düşünüyorum. Aslında çok seviyorum telefonumu. Fakat önemli acil bir isim olduğunda yine donarsa diye endişeliyim. Araştırdım biraz bu değerde hemen hemen aynı özelliklere sahip nokia e7 yle değiştirmeyi düşünüyorum. Bana bir fikir verin. Bir çaresi bulunur mu yada değiştirmeli miyim? Mal herifler batarya paneli yapmamışlar dondugunda batarya yi da çıkaramıyorum biliyorum e7 de de Yok batarya paneli ama ne bileyim yeni bir telefon daha sağlıklı geliyor. Sizin görüşünüz nedir? N8 de mi kalmalı yoksa e7 ye mi geçmeli? Şimdiden teşekkürler.

ya Lumia ya daa hiç gönlümün olmadığı android başka yol yok???