Samsung Galaxy i9003 Root Yapma

Sponsorlu Bağlantılar

erdoganurcu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy i9003 Root Yapma
Forumda yeniyim geçengün Samsung Galxy i9003 aldım.Yüklediğim uygulamarı sd karta taşımak için root yapmak gerekiyormuş forumda birçok yöntemi okuyup denedim ama hiç biri olmadı. Android le ilkdefa tanışıyorum ve oyüzdne bu konuda sıfırım araştırmalrımdan android sürümü sanırımım bu root işinde önemli bana öle geldi telefondan ayarlar-telefon hakkında bölümüne girdiğimde ürün bilgisi sürümü 2.3.6 görünüyor saırım bu android sürümü oluyor şimdi bana yardımcı olursanız sevinirim bu root olayını nasıl yapa bilrim bana yardımcı olursanız sevinirim.

muratvemine

muratvemine

Üye
Burdan telefonun sürümününe uygun olan dosyayı indir.(CFROOT-XXKPQ-17-11-2011.tar) en son cıkan sürüm bu diye biliyorum.Odini aç, PDA tıkla ve indirdiğin dosyayı seç.Son olarak START de yükleme bittikten sonra.Telefon yeniden başlayınca root yetkisine kavuşmuş olucaksın. Aynı yöntemle i9003 ümü.Root etmiştim.

Odin link:

erdoganurcu

Üye
    Konu Sahibi
hocam çok sağol ama dediğin link deki odini indirdim ama yanlış odin sanırım o :D nette 1.85 versiyon bulum sonra şu videoyu izleyerek yaptım tel resetledi ama geç açıldı biraz :D

link paylaşmam yasakmış yutupdan sunu aratırsan cıakr kod: z p O 7 d E 5 Q p z Q

admın video da yaptıgı şekilde yaptım teli kaptıp faln . tel açıldı herneyse 1-2 dk sonra kendini resetledii bi tırstım neoluyor diye yazılar silinerek kapandı açıldı :D bide en başta geç açılınca aha dedim sıçtık :D herneyse şimdi menude super user falan war şimdi uygulamarı oyunalrı falan ben hafıza kartına nasıl taşıyacağım we birde unroot etmek istersem gerekirse hangi dosyayla yapıcam ?

erdoganurcu

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ediyorum hocam warya girmediğim forum kalmamıştı bu root için şimdi dediğin konuya bakıyorum bakalım şu hafıza kartı işinide hallettikmi tmm dır tekrar çok teşekkürler.

erdoganurcu

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol hocam yardımların için.

Ama root yaptığıma bin pişman oldum ya telefon yawaşladı takılmalar oluyor wifi açılmıyor hata weriyor flan filan umarım unroot yaptıgımda düzelir

---------- Eklendi @ 13:40:15 ---------- Yazıldı @ 13:05:30 ----------

harbiden sıçtım ya wifi ölmüş çoğu özellik gitmiş lsians bile sorunlu offf offf

klongs

klongs

Üye
stock romu tekrar at

erdoganurcu

Üye
    Konu Sahibi
stock rom noluyor :S
bir foeum sitesinde şunu buldum we yükledim
şunu yukledım : Şubat 2012 - I9003JVKPE - Android 2.3.6 (Türkiye Yazılımı)

şuanda sorun düzeldi wfi falan sorun yok gibi görünüyor.

klongs

klongs

Üye
stock rom noluyor :S
bir foeum sitesinde şunu buldum we yükledim
şunu yukledım : Şubat 2012 - I9003JVKPE - Android 2.3.6 (Türkiye Yazılımı)

şuanda sorun düzeldi wfi falan sorun yok gibi görünüyor.

o stock rom zaten

erdoganurcu

Üye
    Konu Sahibi
wallaha hacım o nasıl yuklenıyor bılmıyorum bende Şubat 2012 - I9003JVKPE - Android 2.3.6 diye geçen buldum 1 tane bunu yukledim suan sorunum yok düeldi herşey tıkırında bidaha root yaprsam :D

rabiakonakci

Üye
benim telefonum samsung galxy i 9003 modeli yurt dısı ama orjinal telefon.7 ay sure kadar gayet güzel kullandım takı telefona cok program ındırene kadar cok oyun ve tema indirdim telefon çöktü galiba sd kartı yandı harici kartını görmüyo..telefnu hiç kullanamıyorum açılıyor biraz bekledikden sonra kapanıyoo devamlı böyle..sd kartının degısmesi gerekiyo benım bulundugum bölgede o kart yok acaba nerden bulabılırım yardımcı olur musunuz

Takipçi Satın Al

Üst Alt