İphone 3gs N8 ile takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İphone 3gs N8 ile takas
konu silinebilir . forum dışı bir arkadaşla yaptık takası.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
satiliksa fiyat nedir?

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
kafa kafaya mı hocam?

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
fark etmez n8i kamera olarak kullancam kafa kafaya olabilir cihazın temizline göre

Black-killing

Black-killing

Üye
Bence kafa kafa olmaz N8 yabana atmayın N8 i iphone 4 ile kıyaslamak daha mantıklı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kimse üstüne alınmasın ama,n8 veripte 3gs hiç alınırmı yahu.n8 2 tane 3gs eder be.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben uçak, füze kaldırmayacağımdan 3gs yi almadım zaten:)

kraldost

kraldost

Üye
Yanlış anlama hiç iphone kullandın mı onu bıraktım ben 4s kullanıyorum şu an benım N8 istememın sebebi kamerası sebebiyle yoksa onu oturup kullanıcak olmadım az cok bellidir bir ikinciside teorik olarak bir iphoneden cmd komuduyla uçak füze kalkanı bile kaldırılır amacım senı rencide etmek değil bir cafeye gittin yemek yerken telefonunu masanın üstüne bırakırsın garson geldinde bakar bu adam iphone kullanıyor kaliteden anlıyor ve ya kaliteli yaşıyor ve sana sırf seçtiğin telefon bile saygı gösterirler yaşını bilmıyorum veya oturdun yeri ben sadece gördüklerimi ve bildiklerimi dile getirdim paraya ihtiyacım olsa satılır derdim ama boşta durcana değerlensin die böle bi çözüm buldum kendimce her neyse iyi forumlar
karga yavrusunu gözünde şahin gibi görür derler ya seninkide o mesele
artı o programdan n8 içinde yazılsa n8 de uçak kalkan vesaire kontrol edebilir
artı fazla abartma ben adamı elindeki aksesuara göre değer veren adamı adam yerine koymam :naughty:

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
artı fazla abartma ben adamı elindeki aksesuara göre değer veren adamı adam yerine koymam :naughty:

Eyvallah :) iyi forumlar

Black-killing

Black-killing

Üye

Atasözünü beğendim.Tuncay denen arkadaş Garson kimki beni eleştirsin ayrıca eleştirse ne yazar eleştirmese ne yazar çokta fifi yani.Bide sana bi tüyo böyle konuşursan müşteri kaybedersin.Hayırlı satışlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt