___kaptan___
Üye
öğleden beri o forun senin bu forum benim o alışveriş sitesi senin b7 site benim ha babam de babam Samsung Galaxy SII ve Samsung Galaxy SIII 'ü araştırıyorum.Samsung Galaxy SII fiyat olarak sahibinden.com'da 900-1300-1400TL arası bana göre iyi sayılır özellikleride güzel
ama Samsung Galaxy SIII özellikleride göz almıyo değil fiyatı nedir bilmiyorum ama galiba Samsung Galaxy SII alcam
5 yıllık Nokia aşkıma son veriyorum
(nokia güzel ama şu symbian yok muu
) ama buna samsung+androidle son vercem. 22 Aylık garantili kutulu Nokia E7-00'ımı verip üstüne ne isterlerse koyup Samsung Galaxy SII'yi alcam Allah'ın izniyle
/ şaka bi yana son 2 gündür cihaz kafayı bozdu yaw her 2,5 saatte bir donmaya başladı ama sorun yok sabredicem 1-2 haftaya satcam 
ama Samsung Galaxy SIII özellikleride göz almıyo değil fiyatı nedir bilmiyorum ama galiba Samsung Galaxy SII alcam
5 yıllık Nokia aşkıma son veriyorum
(nokia güzel ama şu symbian yok muu
) ama buna samsung+androidle son vercem. 22 Aylık garantili kutulu Nokia E7-00'ımı verip üstüne ne isterlerse koyup Samsung Galaxy SII'yi alcam Allah'ın izniyle
/ şaka bi yana son 2 gündür cihaz kafayı bozdu yaw her 2,5 saatte bir donmaya başladı ama sorun yok sabredicem 1-2 haftaya satcam 

/ walla benim için alışmak zor olacak çünkü şu ana dek hiç samsung telefon kullanmadım hele ki android'li bi cihaz hiç kullanmadım arkadaşım olmadığı içinde şöyle bi arkadaşımın var da denedim sevdim sevmedim diyemiyorum tek tabanca takılıyorum