arkadaslar ben Bekir android işlemcili telefonlara karşı vir zaafım var s2 çok hoş duruyor ama forumda gördümki bazı kullanıcılar cihazların yetersiz soğutmadan yandığını söylüyorlar ?

mecaz yapmışlardır
yani ısınıyor demek istemişlerdir. tum tellerde olur bazılarında kab ve işlemci yakın durdugu icin cok farkedilir
Dostum ne kadar çekirdek o kadar hız ve ısı. Alsın alsın. GSII alsın. Hem biz rahatlarız hemde havalar da soğuk malum telefona sarılıp ısıtır kendini.
Alüminyum'dan yapılmış heatsink denilen soğutma elemanıdır o dediğinTelefonlarda kullanılmaz. Çünkü ortam olarak çok dar olduğu için faydası olmaz. Buna önlem olarak metal veya benzeri ısıyı dağıtmak için cihazda kullanılması gerekir.(N9 ve N8'deki polimer kasa, Samsung ise hala plastik.)
![]()
yanıp patlayabiliyor. Böyle bir vaka var...
bida yandıqın qörem...![]()

Ben Şahsen İnanmıyorum,Yanıyorsa Bile Neyi Yanacak ki ? Az Birşey Isınıyor Diyorlar Isınması normal Birşey Ama Merak Etme Yanmaz Yanacağını Sanmıyorum Samsung Onu Üretmeden Önce Birsürü Testten Geçiriyordur Bence
---------- Eklendi @ 15:40:36 ---------- Yazıldı @ 15:40:02 ----------
aynen
sen ozmn overclock la 1,5 ghz çıkardığın telefonunu kullanmaya devam et kardeşim
---------- Eklendi @ 20:49:55 ---------- Yazıldı @ 20:47:58 ----------
ve bakarsanki pilin kutuplarında bi problem olduğu açık işlemci ısınmasından yanmamış pilin temas ettiği yer yanmış bilinçsiz bi set cpu kullanımı olabilir veya çakma ve kalitesiz bi pil veya telefonun arka planında bi çok uygulamayı açık bırakmak ve güneş ışığnda cepte iyice ısınma

anlattıklrmı okudun heralde hdmı kabloyla bağladığmda 65 derece dedim ozmn bu telefonda yanmadıysa ya onda bşy var yada bunda bence o telefon farklı yansa bu yanardı yanlışmıyım
---------- Eklendi @ 22:07:22 ---------- Yazıldı @ 22:06:16 ----------
dedğim gibi kutup noktalarında alev alma var işlemcide değil
olmaz olmaz dersin bi bakarsın (Allah korusun) patlar filan dikkat et...