samsunk s2 kendiliginden yannıyormuş ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BEKIRARSLANCA

BEKIRARSLANCA

Üye
    Konu Sahibi
samsunk s2 kendiliginden yannıyormuş ?
arkadaslar ben Bekir android işlemcili telefonlara karşı vir zaafım var s2 çok hoş duruyor ama forumda gördümki bazı kullanıcılar cihazların yetersiz soğutmadan yandığını söylüyorlar ?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
mecaz yapmışlardır
yani ısınıyor demek istemişlerdir. tum tellerde olur bazılarında kab ve işlemci yakın durdugu icin cok farkedilir

avcitalip

avcitalip

Üye
arkadaslar ben Bekir android işlemcili telefonlara karşı vir zaafım var s2 çok hoş duruyor ama forumda gördümki bazı kullanıcılar cihazların yetersiz soğutmadan yandığını söylüyorlar ?

Ben Şahsen İnanmıyorum,Yanıyorsa Bile Neyi Yanacak ki ? Az Birşey Isınıyor Diyorlar Isınması normal Birşey Ama Merak Etme Yanmaz Yanacağını Sanmıyorum Samsung Onu Üretmeden Önce Birsürü Testten Geçiriyordur Bence:oke:

---------- Eklendi @ 15:40:36 ---------- Yazıldı @ 15:40:02 ----------

mecaz yapmışlardır
yani ısınıyor demek istemişlerdir. tum tellerde olur bazılarında kab ve işlemci yakın durdugu icin cok farkedilir

aynen

femtv

Üye
yok böle bişii

İncİnat

İncİnat

Üye
bida yandıqın qörem... :kop2:

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~ ve klongs
avcitalip

avcitalip

Üye
doğru olabilir,bir konuda arkadaşlar şöyle birşeyler yazmıştı ;

Dostum ne kadar çekirdek o kadar hız ve ısı. Alsın alsın. GSII alsın. Hem biz rahatlarız hemde havalar da soğuk malum telefona sarılıp ısıtır kendini.

Alüminyum'dan yapılmış heatsink denilen soğutma elemanıdır o dediğin :) Telefonlarda kullanılmaz. Çünkü ortam olarak çok dar olduğu için faydası olmaz. Buna önlem olarak metal veya benzeri ısıyı dağıtmak için cihazda kullanılması gerekir.(N9 ve N8'deki polimer kasa, Samsung ise hala plastik.)
:D

furkey

Üye
yanıp patlayabiliyor. Böyle bir vaka var...

HaqperesT

HaqperesT

Üye
yanıp patlayabiliyor. Böyle bir vaka var...

inanmıyorum
oyle bir vaka olsaydı nokiacılar samsungun anasını çoktan ağlatmış olurdu
forumlarda videolarda reyting olurdu

larten123

larten123

Üye
Bi daha samsunk dediğini görem... :kop2: :kop2: :kop2:

KayraBey

KayraBey

Üye
Yanmaz korkma.

djdeycan

djdeycan

Üye
nerdeyse cihazı alalı 1 sene oldu yani türkiyede kullanıldığndan beri en eskilerden diyebilirm kendime gerçekten her tarafını biliyorum telefonun bak sana şöle söleyim geçen gün hdmı kablosuyla tv ye bağladım şarj cihazıda takılı ps3 koluda bağladım ve ps2 kalitesnde fifa 12 oynuyorum nerden baksan şöle bi 45-50 dk oynadım sonra arkdşm geldi oda oynadı 1,30 saat oldu her neyse bide üzerni hd inception izledik 2,30 saat telefona el değmiyodu bi baktım pil 65 derece çıkardm hdmı kabloyu 2 dk da 30 dereceye düştü bunu hemen hemen sürekli bu kadar ısınıyo bşyde olmuyo yansa bu yanardı çoktan

furkey

Üye
Ben Şahsen İnanmıyorum,Yanıyorsa Bile Neyi Yanacak ki ? Az Birşey Isınıyor Diyorlar Isınması normal Birşey Ama Merak Etme Yanmaz Yanacağını Sanmıyorum Samsung Onu Üretmeden Önce Birsürü Testten Geçiriyordur Bence:oke:

---------- Eklendi @ 15:40:36 ---------- Yazıldı @ 15:40:02 ----------

aynen

buyur kardeşim

djdeycan

djdeycan

Üye
sen ozmn overclock la 1,5 ghz çıkardığın telefonunu kullanmaya devam et kardeşim ;)

---------- Eklendi @ 20:49:55 ---------- Yazıldı @ 20:47:58 ----------

ve bakarsanki pilin kutuplarında bi problem olduğu açık işlemci ısınmasından yanmamış pilin temas ettiği yer yanmış bilinçsiz bi set cpu kullanımı olabilir veya çakma ve kalitesiz bi pil veya telefonun arka planında bi çok uygulamayı açık bırakmak ve güneş ışığnda cepte iyice ısınma

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
[video=youtube;roeL41gPU9A]http://www.youtube.com/watch?v=roeL41gPU9A[/video]

furkey

Üye
sen ozmn overclock la 1,5 ghz çıkardığın telefonunu kullanmaya devam et kardeşim ;)

---------- Eklendi @ 20:49:55 ---------- Yazıldı @ 20:47:58 ----------

ve bakarsanki pilin kutuplarında bi problem olduğu açık işlemci ısınmasından yanmamış pilin temas ettiği yer yanmış bilinçsiz bi set cpu kullanımı olabilir veya çakma ve kalitesiz bi pil veya telefonun arka planında bi çok uygulamayı açık bırakmak ve güneş ışığnda cepte iyice ısınma

ben telefonu güneş altında 1.7 ghz de de kullandım kardeşim sen rahat ol samsung gibi değildir htc :)

Bu arada pil orijinal gibi gözüktü bana diğerlerini bilemicem tabii.

djdeycan

djdeycan

Üye
anlattıklrmı okudun heralde hdmı kabloyla bağladığmda 65 derece dedim ozmn bu telefonda yanmadıysa ya onda bşy var yada bunda bence o telefon farklı yansa bu yanardı yanlışmıyım

---------- Eklendi @ 22:07:22 ---------- Yazıldı @ 22:06:16 ----------

dedğim gibi kutup noktalarında alev alma var işlemcide değil

furkey

Üye
anlattıklrmı okudun heralde hdmı kabloyla bağladığmda 65 derece dedim ozmn bu telefonda yanmadıysa ya onda bşy var yada bunda bence o telefon farklı yansa bu yanardı yanlışmıyım

---------- Eklendi @ 22:07:22 ---------- Yazıldı @ 22:06:16 ----------

dedğim gibi kutup noktalarında alev alma var işlemcide değil

genel olarak lehimin erimesi, elektrik akımının anakartta yanlış yöne gitmesi gibi durumlarda görüleceği için dikkat et hocam :) olmaz olmaz dersin bi bakarsın (Allah korusun) patlar filan dikkat et...

blacktalon

blacktalon

Üye
o yanan galaxy s2 nin amerika sürümüydü galiba ve pilide dedikleri gibi çakma olabilir yoksa neden yansın durduk yere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt