700 TL lik telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
700 TL lik telefon
Arkadaşlar 700 tl ye telefon almak istiyorum aklımda samsung galaxy ace s5830 var. Sizce bu fiyata en ideal telefon hangisidir yorumlarımızı bekliyorum.

nub

nub

Üye
konu yeri yanlis

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Sadece görüşlerinizi alacağım yerin ne önemi var.

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
biraz uğraştırır ama uygun bulursun dediğm yöntemle büyük mağazalara gidiyosun istanbuldaysan daha rahat teşhir ürünü bakıyosun hç bir zararı yok 200-250 tl indrmli oluyor. Senn vereceğin paraya arkadaşa samsung i9003 almıştık . Öneririm

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Belki 2. El Iphone 3g alırım

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hazirana kadar bekle lumia serileri türkiyeye gelir (yanılmıyorsam). O zaman telefon piyasası bayağı bir düşüş yaşar daha uygun fiyata bir telefon bulabilirsin kanımca.

KırcalıHolding

Üye
nokia 701 al derim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Düşündüğün için sağol ama ben sık görüştüklerimden fikir alıyorum diğerleri önemli değil

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Düşündüğün için sağol ama ben sık görüştüklerimden fikir alıyorum diğerleri önemli değil

kardeşim o zaman konu açmana gerek yokki pm le işini halledebilirsin eğer bizim yorumlarımiz önemli değil se

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Zaten ben sık görüştüklerim derken sizi kastetmiştim.S60v5 genel bölümündekileri.Diğerlerinin önemi yok demiştim. Nasıl böyle bir yorum getirdin.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Çok doğru diyorsun da başında niye böyle bir yorum yaptın

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Zaten ben sık görüştüklerim derken sizi kastetmiştim.S60v5 genel bölümündekileri.Diğerlerinin önemi yok demiştim. Nasıl böyle bir yorum getirdin.

o zaman ben yanlış anladım kardeşim kusura bakma sana tavsiyem alcatel one touch 995 ben aldım yakına inceleme paylaşacagim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah kardeşim bakacağım sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...