Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
joukispot ayarları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CcezaA
Üye
Konu Sahibi
joukispot ayarları
arkadaslar joukispotu yükledim baska bir telwfondan girmeye calısırken gizli ağ olarak görünüyo ssid soryyo yazıyorum basarısız diyor ayarlarını vrrebilcek vzrmı Allah rızası için
sublieutenant
Üye
şaka bu demi?
Hocam ayarlarına girip Türkçe olarak o basit ayarları yapamayacaksanız silin gitsin şu programı yahu
CcezaA
Üye
Konu Sahibi
ya kardes evimde kablosuz internet yok bi yardım etsen ölürmüsün ? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp
yaren_dede
Üye
dostum bağlanırken sorar zaten izin veriyormusun diye
bir ayarı yokki varsa şöyle girip soyliyim sana
CcezaA
Üye
Konu Sahibi
kardeş gizli ağ olarak gözüküyo çözemedim gitti ssid falan diyo olmuyo
Aşağılamak mı ? o senin kendi düşüncen arkadaşım.. ben agresif biriyim, sadece maxi arkadaşlarım beni forum eğlence yeridir kızmanın bir alemi yok dediler herzaman neşeli davran dediler bende öyle yapıyorum..
Ama aşağılamak taaki sen söyleyene kadar aklıma bile gelmemişti, yine de teşekkürler uyarın için
Ben herkese elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum, ama bu program ayarları zaten yapılı olarak geliyor..
Eğer arkadaş açıldığı gibi ayarları kurcaladıysa bunu bilemem, sadece ''joikuspot ayarı'' tabiri komik gelmişti...
CcezaA
Üye
Konu Sahibi
nedense tek sana komik gelmiş sen ilk defa kullandıgın biseyi tek seferde herşeyini çözebildinmi? Bilmiyosam bilmiyorum kardeşim utanacak değilim buranın adı " DESTEK " bölümüdür bilmem farkındamısın küstahlık yapmayı bırak.