symbian bölümünde muhabbet yok bende burya geldim ee mevzu ne yav arkadaş bu etrafımdaki züppelerin hepsimi apple kullanacak yav zaten komunist damarıma basıyolar bi taneniz android kullanın yav bi taneniz...![]()

niyeacil tercüman lazım![]()

symbian bölümünde muhabbet yok bende burya geldim ee mevzu ne yav arkadaş bu etrafımdaki züppelerin hepsimi apple kullanacak yav zaten komunist damarıma basıyolar bi taneniz android kullanın yav bi taneniz...![]()

beni yanlış anladın usta ben orda andoride laf söyleyebilirim ama ios söyleyecek hiçbişeyim yok andorid önerme gibi birşey söz konusu değil yani ayrıca herkes değil belirli bir kesim apple kullanıyor ondan yani
symbian kullanıyorsun, milletin ios kullandığından dert yanıyorsun, herkese android öneriyorsun, ve tüm bunları windows phone bölümünde yapıyorsun![]()
![]()

tamam ya sustum çay içermisiniz yeni demledim
---------- Eklendi @ 22:14:21 ---------- Yazıldı @ 22:11:58 ----------
beni yanlış anladın usta ben orda andoride laf söyleyebilirim ama ios söyleyecek hiçbişeyim yok andorid önerme gibi birşey söz konusu değil yani ayrıca herkes değil belirli bir kesim apple kullanıyor ondan yani![]()
symbian kullanıyorsun, milletin ios kullandığından dert yanıyorsun, herkese android öneriyorsun, ve tüm bunları windows phone bölümünde yapıyorsun![]()
![]()

hah işte buyur ya çok sinir bozucu bişey bide bu iphone bir kriter haline getirilmesi...apple dan başkası insanlara kalitesiz adi geliyor ben geçen arkadaşa iphone alacakken nokia nın lumialar çıkacak dedim google dan gösterdim hatta ne burun kıvırış ne burun kıvırış...
Akilli telefon piyasasinin yaklasik %35 kadari![]()
hah işte buyur ya çok sinir bozucu bişey bide bu iphone bir kriter haline getirilmesi...apple dan başkası insanlara kalitesiz adi geliyor ben geçen arkadaşa iphone alacakken nokia nın lumialar çıkacak dedim google dan gösterdim hatta ne burun kıvırış ne burun kıvırış...
symbian soguttu sanirim bazilarini nokiadan beni oldugu gibi
ama yine de ellerinden geleni yapiyorlar ya helal olsun .
Yani ben de iPhone kullaniyorum . Arkadas iPhone ' u satti dedim bak Lumialar gelecek onlardan al yok ben artik Nokia almam diyorsymbian soguttu sanirim bazilarini nokiadan beni oldugu gibi
Ha bu arada kullanicinin ihtiyaclarini hangi cihaz karsiliyorsa o cihaz dunyanin en iyi telefonudur yani aslinda uzun tartismalara da gerek yok![]()

sustum tamam baba konuyu dağattım gene
Yani ben de iPhone kullaniyorum . Arkadas iPhone ' u satti dedim bak Lumialar gelecek onlardan al yok ben artik Nokia almam diyorsymbian soguttu sanirim bazilarini nokiadan beni oldugu gibi
Ha bu arada kullanicinin ihtiyaclarini hangi cihaz karsiliyorsa o cihaz dunyanin en iyi telefonudur yani aslinda uzun tartismalara da gerek yok![]()

sustum tamam baba konuyu dağattım gene![]()

n8 mi bir kaç gün önce bir müşterim geldi elinde n8 hala annaya güncellememiş bırak belleyi. aslında telefonun güncelleme alan bir aygıt oldugunu bilmeyen kullanıcılar bile var ve bu adamlar x bir markayı telefon gurusu gibi kötüleyebiliyorharbi ya, lumia'yı anlattığım bazı kesimler de burun kıvırdı bende de. diyorlar "n8'i gördük boşa anlatma" diye, ama adam bilmiyor ki beğenmediği o cihazda belle var ama bir kullansa lumia, ah bir kullansa, ben kullandım ve ciddi söylüyorum rüyalarıma girdi![]()
annayı geçtim ilk sürüm bile kullanan tanıdığım var bak şunun surası böyle burası böyle diyince de pek sallamıyolar...
n8 mi bir kaç gün önce bir müşterim geldi elinde n8 hala annaya güncellememiş bırak belleyi. aslında telefonun güncelleme alan bir aygıt oldugunu bilmeyen kullanıcılar bile var ve bu adamlar x bir markayı telefon gurusu gibi kötüleyebiliyor