![]()
Istanbulun neresinde ariyorsun? Hem lazerle mi? Fiyati baya var bildigim kadari en kucuk bolge 200tl yapiyorlar (kibrit kutusu kadar bir yermis)
Birde krem varmis onu da duydum bir bak bakalim..
dövme yaptırmak saçmalık ve günah; sildirmekte aynı
kalsın bence
gunah oldugu icin yaptirmadim yoksa yapardim...dövme yaptırmak saçmalık ve günah; sildirmekte aynı
kalsın bence
Dövmenin günah olmadıgını duymustum.Yani abdest mevzusu dogru degilmis.Sadece Allah'ın yarattıgını begenmeyip müdahele etmek gibi oldugu için dinsel açıdan tavsiye edilmiyormus.

Dövmenin günah olmadıgını duymustum.Yani abdest mevzusu dogru degilmis.Sadece Allah'ın yarattıgını begenmeyip müdahele etmek gibi oldugu için dinsel açıdan tavsiye edilmiyormus.
din hocama sordum ben günahmış

güzel herşey günah değil ! senin sağlığına zararlı olan şeyler günah.örneğin içki veya dövme güzel olduğu için mi günah yoksa insanın ruhuna ve bedennine zararlı olduğu içinmi. ayrıca hagperest arkadaşımız ne güzel ifade etmiş "beden insana verilmiş bir emanettir"zaten guzel olan ne varsa ya yasak ya gunah
bu arada konu din meselesine döndü nasıl sildirecez
zaten guzel olan ne varsa ya yasak ya gunah
bu arada konu din meselesine döndü nasıl sildirecez
beden insana verilmiş bir emanettir ve üzerinde zorunlu haller dışında degisiklik yapmak caiz degildir. ornegin geregi yokken estetik yaptırmak haramdir; diyelimki yaptı ama pişman oldu, bu sebeble kalkıp eskiye cevirecem de diyemez; yani geregi yokken yapılan tum degisiklikler haramdır.
eger onceden yapılmış dovme haram icerikli bir resimse saglıgını goz onunde bulundurarak sildirebilir