HaqperesT
Üye
Ayet felan da mi yazsak gunah![]()
evet.. hatta günahı daha buyuk.
o ayetler uzerindeyken tuvalet,banyo,cenabet hallerinde extradan gunah kazanırsın.
Ayet felan da mi yazsak gunah![]()
Sildireceğine kapatma çalışması yaptır arkadaşım.Hem kolun rezil olmaz hemde daha güzel bir dövme ile eskisini kapatabilirsin.
Mühürmüs.
Dövme ile mühür aynı sey degil sonuçta bahane edilemez.
Ama ömür boyu abdestsizlik gibi bi durum yok en azından.Ayrıca yaptırırken cilde zararıda var ayık kafyla çekilmez.
---------- Eklendi @ 17:27:36 ---------- Yazıldı @ 17:26:01 ----------
Günah dedim ya zaten dinsel açıdan tavsiye edilmiyor demek günah demek.Ama sanıldıgı gibi abdeste engel degil.
Yani simdi koluna gibip bi besmele yazdırsan degil günah belkide sevap kazanırsın
Tamamen niyetle alakalı.
yalan yanlış bilgiler vermeyin arkadaşım. günah felan değil sadece peygamber efendimiz yapılmasından hoşlanmıyormuş.

Yalan yanlıs mı ? Çok biliyosan sen bilgi ver hoca efendi
Vücutta keyfi oynama yapmak günah denmis napim yani ben mi dedim.Peygamber hoslanmıyorsa sevap olcak hali yok.
Ben karsı degilim isteyen yaptırsın yazın bende yaptiricam model arastırma asamasındayım.

Yaptıran yaptırsın sevabıda günahıda ona kimse'nin yükünü çekmiyecek hiç kimse.
Doğru yapıyorsa da kendine yanlış yapıyorsa da kendine.
Unutmadan dövme sildireceğine kapatıp,başka kaplayacak şekil de yaptırılabilir çünkü lazerle sildirmek dövmeyi yaptırmaktan daha tuzlu zaten tek seanstada halleden yok. Seans,seans temizliyorlar ilk lazerle temizlendiğin de,bıçakla çizilmiş gibi oluyor zamanla kendini toparlıyor deri.
Mühürmüs.
Dövme ile mühür aynı sey degil sonuçta bahane edilemez.
Ama ömür boyu abdestsizlik gibi bi durum yok en azından.Ayrıca yaptırırken cilde zararıda var ayık kafyla çekilmez.
---------- Eklendi @ 17:27:36 ---------- Yazıldı @ 17:26:01 ----------
Günah dedim ya zaten dinsel açıdan tavsiye edilmiyor demek günah demek.Ama sanıldıgı gibi abdeste engel degil.
Yani simdi koluna gibip bi besmele yazdırsan degil günah belkide sevap kazanırsın
Tamamen niyetle alakalı.
saç boyatmak gibi o zaman ?
Güzel bi soru ama sonuçta o da degisim yapiyo vücutta.
En iyisi sevaplarımızı arttırıp yaptıralım dövmeyi.Eksilere düsmeyelim sonra.Sac boyatmak gunah degil. Sadece siyah yapmamali...
Sac boyatmak gunah degil. Sadece siyah yapmamali...
benim bildiğim kadarıyla deriye su değmesini engellemediği sürece sorun yok. Renk fark etmez.
Aynen abdest geciyor...
Sadece bedende degisiklik yapildigi icin gunahmis
Bende baya arastirdim
Ama Peygamber efendimizin sirtinda galiba hatirlamiyorum birsey varmis o neydi? Dovme gibiymis?