Dövme sildirme istanbulda nerde yapılır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Dövme sildirme istanbulda nerde yapılır
5 yıllık sevgilimden askerde tekme yedim ve askerliğimi bitirdim geldim ilk işim bu dövmeden kurtulmak olacak bana yardım edebilecek biri varmı istanbulda nerde yaptırırım maliyeti nedir
dövme bu

Eykul

Eykul

Üye
:(

Istanbulun neresinde ariyorsun? Hem lazerle mi? Fiyati baya var bildigim kadari en kucuk bolge 200tl yapiyorlar (kibrit kutusu kadar bir yermis)

Birde krem varmis onu da duydum bir bak bakalim..

__xXx__

__xXx__

Üye
:(

Istanbulun neresinde ariyorsun? Hem lazerle mi? Fiyati baya var bildigim kadari en kucuk bolge 200tl yapiyorlar (kibrit kutusu kadar bir yermis)

Birde krem varmis onu da duydum bir bak bakalim..

o dediğin krem cilt kanseri yapıyor kardeşim bende kullanmayi düşündum ama kanser yaptığını duyunca vazgeçtim bu arada lazer ile tek seansta silinme olayı kesin değil bir kaç seansta kesin çözüm olduğu da oluyor

HaqperesT

HaqperesT

Üye
dövme yaptırmak saçmalık ve günah; sildirmekte aynı
kalsın bence

Eykul

Eykul

Üye
dövme yaptırmak saçmalık ve günah; sildirmekte aynı
kalsın bence

Sacmalik degil bence :D gunah oldugu icin yaptirmadim yoksa yapardim...

Bence silsin kiz arkadasinin ismi var hayati boyunca onunla mi yasayacak...

XxX evet haklisin bir kac seans lazimmis

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Dövmenin günah olmadıgını duymustum.Yani abdest mevzusu dogru degilmis.Sadece Allah'ın yarattıgını begenmeyip müdahele etmek gibi oldugu için dinsel açıdan tavsiye edilmiyormus.

Eykul

Eykul

Üye
Dövmenin günah olmadıgını duymustum.Yani abdest mevzusu dogru degilmis.Sadece Allah'ın yarattıgını begenmeyip müdahele etmek gibi oldugu için dinsel açıdan tavsiye edilmiyormus.

Aynen abdest geciyor...

Sadece bedende degisiklik yapildigi icin gunahmis

Bende baya arastirdim :D

Ama Peygamber efendimizin sirtinda galiba hatirlamiyorum birsey varmis o neydi? Dovme gibiymis?

tempestshine

tempestshine

Üye

din hocama sordum ben günahmış

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Mühürmüs.
Dövme ile mühür aynı sey degil sonuçta bahane edilemez.
Ama ömür boyu abdestsizlik gibi bi durum yok en azından.Ayrıca yaptırırken cilde zararıda var ayık kafyla çekilmez.

---------- Eklendi @ 17:27:36 ---------- Yazıldı @ 17:26:01 ----------

din hocama sordum ben günahmış

Günah dedim ya zaten dinsel açıdan tavsiye edilmiyor demek günah demek.Ama sanıldıgı gibi abdeste engel degil.
Yani simdi koluna gibip bi besmele yazdırsan degil günah belkide sevap kazanırsın :D
Tamamen niyetle alakalı.

Eykul

Eykul

Üye
yok bahane degilllll... Dovme degince bir yerde oyle okumustum da :D

HaqperesT

HaqperesT

Üye
beden insana verilmiş bir emanettir ve üzerinde zorunlu haller dışında degisiklik yapmak caiz degildir. ornegin geregi yokken estetik yaptırmak haramdir; diyelimki yaptı ama pişman oldu, bu sebeble kalkıp eskiye cevirecem de diyemez; yani geregi yokken yapılan tum degisiklikler haramdır.
eger onceden yapılmış dovme haram icerikli bir resimse saglıgını goz onunde bulundurarak sildirebilir

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
zaten guzel olan ne varsa ya yasak ya gunah
bu arada konu din meselesine döndü nasıl sildirecez

tempestshine

tempestshine

Üye
Şikayet et butonundan sildirebilirsin.

ahmetc503

zaten guzel olan ne varsa ya yasak ya gunah
bu arada konu din meselesine döndü nasıl sildirecez
güzel herşey günah değil ! senin sağlığına zararlı olan şeyler günah.örneğin içki veya dövme güzel olduğu için mi günah yoksa insanın ruhuna ve bedennine zararlı olduğu içinmi. ayrıca hagperest arkadaşımız ne güzel ifade etmiş "beden insana verilmiş bir emanettir"

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Kutsal damcana filiminde jopan sevgili aldatınca dövmemin üstüne buçakla iki tane kesik atmiştı
sende kesip kopart at orayı

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ne yaptın öldürdün bizi ya

İncİnat

İncİnat

Üye
bunun için plastik cerrah bulman lazım ve asla izi gecmez krem kanser yapıyor evet babam plastik cerrah oradan biliyorum haftada en az iki kişi dövme için geliyor

Eykul

Eykul

Üye
beden insana verilmiş bir emanettir ve üzerinde zorunlu haller dışında degisiklik yapmak caiz degildir. ornegin geregi yokken estetik yaptırmak haramdir; diyelimki yaptı ama pişman oldu, bu sebeble kalkıp eskiye cevirecem de diyemez; yani geregi yokken yapılan tum degisiklikler haramdır.
eger onceden yapılmış dovme haram icerikli bir resimse saglıgını goz onunde bulundurarak sildirebilir

Ayet felan da mi yazsak gunah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt