Pasaport Kayıtlı Samsung Galaxy S2. İphone 4 16GB Modeli İle Takas Veya Nakit Olarak Satılıktır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasanekr

Üye
    Konu Sahibi
Pasaport Kayıtlı Samsung Galaxy S2. İphone 4 16GB Modeli İle Takas Veya Nakit Olarak Satılıktır
Telefonu 1 Ay önce italya gezimde almıştım. 20 Gün falan kullandım alışmaya çalıştım ama bir önceki telefonum iphone 3s olduğundan android işletim sistemine bir türlü alışamamamdan dolayı satıyorum. Telefonda en ufak bir çizik, çatlak, sıyrılma hiç bir şey yoktur. Alan 0 telefon aldım diyebilir. Fiyatı 900 TL'dir. Pazarlık az da olsa vardır. Ama asıl olarak iphone 4 16 GB ile takas yapmak istiyorum. Forumda yeniyim kullanmayı bilmiyorum attığınız özel mesajlara cevap verebilirim bu yazının altına yorum olarak atmayın lütfen. Resimlerin nerden eklendiğini bulamadım eğer telefonu merak eden varsa e - posta yoluyla atarım resimlerini.

karizma062

karizma062

Üye
MASAALLAH SITEDE YENISIN DE 2008 DE UYE OLMUSSUN:ehe

hasanekr

Üye
    Konu Sahibi
MASAALLAH SITEDE YENISIN DE 2008 DE UYE OLMUSSUN:ehe

Kardes yanlış anlaşılma olmasın oncelerde kendime bu sitede bir telefon bulmuştum onun icin acmıştım üyeliği üyeliğim var ama kullanmayi bilmiyorum açtığım konu falan da yok zaten

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
  • Beğen
Tepkiler: klongs

364436

Üye
Takas dusunur musun kardes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...