Satılık / Takas Xperia Z fiyatına Xperia Z1 ya da iphone 5s'le takas

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan BAYSAL

Hakan BAYSAL

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z fiyatına Xperia Z1 ya da iphone 5s'le takas
Ürünü alalı 1 ay oldu. lakin diğer cihazlarım macbook pro ve ipad olduğu için tekrar iphone'a dönmek istiyorum. ürünle ilgili hiç bir sıkıntım yok, gayet güzel bir cihaz.
sadece diğer ürünlerimle (macbook ve ipad) senkronizasyon olması kolay olduğundan iphone düşünüyorum. İphone 5s 32 ya da 64 gb uzay grisi (space grey) ya da beyaz renklerinden herhangi biri olan varsa pazarlık yapılıp takas olunur.
Ya da direkt satış fiyatı 1800 tl'dir.
Ürün android telefonlar arasında en üst düzey telefon. bütün kıyaslama testlerinden nerdeyse hepsinden galip çıkmıştır, araştırabilirsiniz. ayrıca xperia z'de olduğu gibi su,toz ve darbelere dayanıklıdır. Ve telefonumun hiç bir yerinde en ufak bir çizik yok. altta'da resimleri paylaştım,görebilirsiniz. neden beyaz diye düşünmüşünüzdür belki? siyah renk, kiri parmak izini çok fazla belli ediyor ama beyaz da harika duruyor bundan ötürü beyaz seçmiştim. almak isteyen ve sony kalitesini bilenler için kaçırılmaması gereken bir telefon bu fiyata kaçmaz..

Son düzenleme:

agaLess

Üye
İphone 5 16 gb beyaz tertemız garantili cihaZla takas dusunurmusun ?

Hakan BAYSAL

Hakan BAYSAL

Üye
    Konu Sahibi
Sadece iPhone 5s düşünüyorum.

agaLess

Üye
Sen bilirsin

ylmz123

Üye
en son kaç olur hocam

krstnck

krstnck

Üye
Bu fiyata satman zor üstad yanlış anlama ürünü kötülemek için demiyorum cihaz çok iyi ama Türkiye'de tutulmuyor.Note 3 hem daha fazla tutuluyor hem özellikleri belli onun bile 2.el fiyatı 1500 1700 arası.

Hakan BAYSAL

Hakan BAYSAL

Üye
    Konu Sahibi
almak isteyen alır benim için mesele değil,satamasam da ilerde kardeşime hediye ederim. sonuçta telefon üst düzey bir telefon. indirim yapmayı düşünmüyorum. Note 3 ile yarışacak düzeyde bir telefon ,eğer karşılıştırırsan. benim telefon hız konusunda yağ gibi akıyor. ama iksinin segmenti farklı biri ''phablet'' diğeri ''telefon''. isteyen samsung alır,isteyen sony alır isteyen de LG alır, sonuçta bu tercih meselesi. telefonumun malzeme kalitesi ortada. sıfırında bile fiyat düşmemişken bu telefonu kötülemek hata olur.bir de millet internet fiyatlarıyla karşılıştırıyor, bu da yanlış. elimdeki telefonumun teknosa garantilidir.
internette ne idüğü belirsiz bir sürü site var.adama telefon almış içinden hıyar çıkmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...