Windows phonelu lumialar Cin'de yukseliste

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows phonelu lumialar Cin'de yukseliste
Tum gozler Microsoft'un bu yil basinda Cin de yaptigi windows phone lansmaninda idi. China Telecom uzerinden Nokia Lumia 800c piyasaya surulmustu.
Microsoft Cin bolge baskani Michel Van Der Bel'in aciklamasina gore Cin windows phone satislari %6 pazar payina sahip iphone satislarini gecerek %7 pazar payina ulasti.

Aslinda %7 pazar payi heyecanlardirici gelmeyebilir. Fakat bu rakamin iki ayda elde edildigini ve kampanyalarinin da yeni basladigini dusunursek kucumsenicek bir rakam da degildir. Cinli tuketicilerin windows phone deneyimini secmetiklerini gormek firma icin cok onemli boyle bir pazarda guclenmek diger ulkelerde de rekabet gucunu arttirir. Nokia ve Microsoft un Asya pazarina odaklanmis 2500 kisilik bir AR-GE departmani kurduklarini da ayni demecinde ifade etmis Cin bolge baskani.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eloph reisin tipe gel :D Güzel haber abi oturuyor yavaştan.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Aslinda nokia microsoftun 2012 planlarinda bir uertim rakalari planlamasi gordum dun onu bulursam paylasirim rakamlar gercekten cok iddiali

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Sence o rakamlara erişebilir mi abi?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haberi ariyorum da mobilden bulamadim 2012 icin 37 milyon wp cihaz satisi dusunuyorlarmis.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Bence 20 milyon civarı satılır abi

m542tf

m542tf

Üye

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bana sorarsaniz hala daha butun ulkelerde satisa cikmamis olmamasi nedeyile yil sonunda 20-25 milyon rakami buyuk basaridir.

---------- Eklendi @ 12:18:24 ---------- Yazıldı @ 12:16:03 ----------

Benim bahsettigim haber bu degildi mustafa nokianin raporlari olan bir haberdi cizelge seklinde symbian ve wp cihaz uretim tablosu vardi. 2011de 1 milyon wp cihaz satilmis.

---------- Eklendi @ 12:21:04 ---------- Yazıldı @ 12:18:24 ----------

buldumm :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
2013 hedefini eğer donanımı güzel ve ihtiyaçlara uygun cihazlar yaparsa purewievli lumialarla yakalayacaktır. Ama 2012 hedefi bence zor 6.aya giriyoruz zaten daha Lumialar bir çok ülkede yok..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bircok ulkede yok ama hergun yeni bir ulke icin haziranda satista diye haber cikiyor. Yani haziran ve temmuz aylari lumialarin pik yaptigi aylar olabilir.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Hadi bakalım bekleyip görelim abi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zaten fazla bisey kalmadi en cok iki ay icinde az cok belli olur durumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt