C7 belle Kurtuluş40 ve haggar73 cfw

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
C7 belle Kurtuluş40 ve haggar73 cfw
Arkadaşlar Kurtuluş40 kardeşimin Symbian^3 telefonlar için hazırladığı ortak cfw üzerinde yapmış olduğum bazı değişikliklerle C7 için hazırladığım cfw'yi sizlerinde faydalanması için yayınlıyorum. Umarım hoşunuza gider. Hatamız olursa hakkınızı helal edin.

Değişiklikler: renkli batarya ikonu, müzik ve resimler için birkaç program eklenildi, effects değiştirildi effects yolu aynı, hafıza kartı varlığı gösteren mod çıkarıldı, yeni müzik çalar eklendi ve sadece müzik klasörünü tarıyor, sadece ıngilizce ve Türkçe dil bırakıldı diğer dil silindi, widgetlerin tamamı şeffaf oldu, Türk bayraklı flipclock ve metin saat eklendi, menü 4*5 oldu, Xtrememenü mod eklendi.

Link:

Normal yani orijinal menu isteyen arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim rofs2 ile yukarıdakı linkteki rar dosyası içerisindeki rofs2'yi değişerek yeniden flash atmaları gerekir.

Orijinal menu rofs2 Link:

KURTULUŞ40 KARDEŞİME BİZLERİ KIRMAYARAK HAZIRLADIĞI CFW İÇİN TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİM

GÜLE GÜLE KULLANIN

NOT: Belirtmeyi unuttum özür dilerim.
Widgetlerin birçoğu rom'a gömülüdür. Widget değişmek için flash almalısınız. Yükleyecek arkadaşların dikkatine. Ekran resmi fazla koydum. Zevkine uyan arkadaşlar yüklsin diye. Bana göre denemeyen kayıptadır.

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905, gt22, fsm0 ve 3 diğerleri

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tesekkurler eline saglik umarim yukleyenler begenir

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027 ve mkahya
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
C7 Kullanıcılarına hayırlı olsun iyi bir çalışma olduğuna eminim.bu arada Çocuk çok şeker maşallah :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Amin senden de razı olsun kimse bu zamanda hiçbir çıkarı olmadan bu kadar kafa patlatmiyor hiçbir işte.bütün cfw ustalarını bir kere daha tebrik ediyor tesekkurlerimi sunuyorum :)

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Amin senden de razı olsun kimse bu zamanda hiçbir çıkarı olmadan bu kadar kafa patlatmiyor hiçbir işte.bütün cfw ustalarını bir kere daha tebrik ediyor tesekkurlerimi sunuyorum :)

Sağol kardeşim elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Önemli olan arkadaşlara faydalı olup hayır dua alabilmek. Yükleyen arkadaşlar kalpten ALLAH cc razı olsun derseler yeter. En büyük çıkar bu kardeşim.ALLAH cc razı olsun.

emelli

emelli

Üye
eeline sağlık :tşk: 4x3 menü nasıl yaparız bunu kardeş

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
eeline sağlık :tşk: 4x3 menü nasıl yaparız bunu kardeş

Sağol kardeşim. Modlar ram'a gömülü kardeşim. Normal menu rofs2 ilk mesaja eklendi. Rofs2'yi değişip yeniden flash at.

gt22

gt22

Üye
Teşekkürler . Sayın cfw erbabı arkadaşlar :D Emeğinize sağlık

emr353

emr353

Üye
Haggar73 cfw çok güzel ama senin resimlerde koyduğun gibi ekrandaki menü tuşunun yanında parlaklık, takvim vb. gibi şeyler bende oluşmadı. Bunu nasıl çözebilirim ben mi yanlış flaşlıyorum yoksa sen ek olarak bi programla mı yaptın o iconları ?

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
yanlışlık yok kardeşim. Onlar programlarla gelen şeyler. Takvimin ismi celendar, butonlar ise Extrabuttons forumda arat bulursun. Ben cepten giriyorum şimdi link veremiyorum. Bulamazsan yaz link atayım

emr353

emr353

Üye
Extrabuttons buldum. Tamam sağol. Çok renkli bi cfw olmuş kullandıkça hoşuma gidiyor :D Tekrar teşekkürler. Allah cc razı olsun.

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Extrabuttons buldum. Tamam sağol. Çok renkli bi cfw olmuş kullandıkça hoşuma gidiyor :D Tekrar teşekkürler. Allah cc razı olsun.

senden de kardeşim güle güle kullan. Başka istediğin bir şey olursa yaz, yardımcı olmaya çalışılım kardeşim

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
orjinaline yakın bir cfw omuş ben pek bir şey göremedim gereksizzler çok. tarayıcı eski sürüm sırf denemek için yükledim ama bayağı bir çalışma yapman gerek özellikle recep özmen ile birlikte çok daha güzel şeyler çıkarırsınız bence seninki çok sade onunkide çk kasıyor bir orta bulamadık valla hadi iyi çalışmalar emeğine sağlık.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çocuklar güzelmiş :)

pamukk27

pamukk27

Üye
bu ındırdıgımız rm-675 dosyayı phoenız e atıp normal sekılde flas atıyoruz demı abıcım...normal bı fw gomer gıbı

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
tabi tabi farklı hiç bir şey yok kardeşim. Sıkıntı yaşarsan yardımcı olmaya çalışırım.

- - - Eklendi - - -

orjinaline yakın bir cfw omuş ben pek bir şey göremedim gereksizzler çok. tarayıcı eski sürüm sırf denemek için yükledim ama bayağı bir çalışma yapman gerek özellikle recep özmen ile birlikte çok daha güzel şeyler çıkarırsınız bence seninki çok sade onunkide çk kasıyor bir orta bulamadık valla hadi iyi çalışmalar emeğine sağlık.

öncelikle sağol kardeşim. Yeni tarayıcı ile eskisi arasında hiç bir fark göremedim o yüzden cfw'ye katmadım. Ayrıca cfw'yi ben hazırlamadım. Cfw Kurtuluş40'a ait. Ben sadece değişiklikler yaptım. Kurtuluş40'in bu konudaki başarısı herkes tarafından biliniyor ve takdir ediliyor. Bu yüzden çok fazla cfw üzerinde oynamadım. Bence böyle güzel oldu. Tabi takdir sizin. Bir yazılımla ne kadar çok oynanırsa mutlaka başka taraftan fire veriyor. Bence cfw'de olması gerekenler var. Fazlası fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt