bunu yüklemedim ama eğer istersek orjinal turkcell rom a nasıl dönecez ? garantiden çıkar demişin de ...
bu sabah yukledim romu hersey iyi güzel fakat bi sorun var tel le hiç uğraşmadım aksama kadar oyle durdugu yerde sarz sabah fül ken aksam %30 kaldı.. nedendir acaba?
Dostum linkte bir problem görünmüyor.Orada ki 'DOWNLOAD' a tıkla inmesi gerek denedim şuan indi senin tarayıcıda sorun olabilir birdaha dene istersen...selam linkten bir türlü zip li dosyayı indiremedim en sonda hata veriyor düzeltebilirmisin
=Cihanî Sultan;4685646]Ne gibi faydaları var kardeş? bu custom rom ne işe yarıyor ki
sarz sorunumu swap i kapatarak biraz iyilestirdim gibi swap kapali olunca daha uzun gidiyo
Kardeşim şu kadar kişinin içinde romu beğenmeyen bir sen varsin..soylediklerine gelince hic bir kasma yok...Atma kafandan menu gecisleri filan cok hizli.Beğenmiyorsan go launcher kullan.Ayrica swap i da cyanogen yapamiyor.Yani her bakim dan bu rom iyi ve millet telefonunun hizli olmasini TABİKİ ister...Şimdi istersen tekrar dusunuver...saygılar....kimseye önermem hızlansın diye,cyanmod çok hızlı yüklediğime pişman oldum.kısacası önermem,menü geçişleri olsun hersey çok hantal geldi
---------- Eklendi @ 23:05:59 ---------- Yazıldı @ 23:02:39 ----------
ICS_CM7__teammat3__-_Alternative_Font bu isimli romu bulup yükleyin ne demek isteğimi anlarsınız,telefon kendinden geçiyor hızdan

Konu güncelll!! Ekran görüntüleri eklendi...
OSRABİLİR

Can Ahmedim sorabilir yerine yazarken osrabilir olmuşş...Sağol Ali.
---------- Eklendi @ 19:24:30 ---------- Yazıldı @ 19:23:07 ----------
Ali bu ne?![]()
düzelttim ...Sende bare bi özel mesaj at ol orta yazıyorsun...

Can Ahmedim sorabilir yerine yazarken osrabilir olmuşş...düzelttim ...Sende bare bi özel mesaj at ol orta yazıyorsun...
![]()
![]()
Bir daha öyle yaparım.
Konuyu neden kapatmışım anlayamadım dün tapatalkta bir karışıklık olmuştu ellerim ıslakken dokununca o sırada kapanmış olabilir.
Bir konu kapattığımda sebebini mutlaka yazarım çünkü...
Konu tekrar açıldı, kusura bakmayın lütfen...
ilginç.. Önemli değil aksaklıklar olabiliyor bazen ama bunu ilk defa gördüm 
Önemli değil ...Güzel anlatım olmuş, emeğine sağlık.![]()