Fundowsky Clean Rom v4.0 T20 İÇİN MÜTHİŞ ROM!

Sponsorlu Bağlantılar

enes122

enes122

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
bunu yüklemedim ama eğer istersek orjinal turkcell rom a nasıl dönecez ? garantiden çıkar demişin de ...

Donebilirsin 2.3.5 dosyalarini bul galiba 2.3.5 e yukseltir gibi yukseltion ama sen bi arastir ...

---------- Eklendi @ 08:02:01 ---------- Yazıldı @ 07:58:39 ----------

bu sabah yukledim romu hersey iyi güzel fakat bi sorun var tel le hiç uğraşmadım aksama kadar oyle durdugu yerde sarz sabah fül ken aksam %30 kaldı.. nedendir acaba?

Dostum ben diger romlari yukleyenlerde yani baska rom yuklyenlerin de içinde 1 kisi de bu sorunn vardi ama bu romu yukleyenlerde hic.gormedm...istersen bi daha rom at dicem.ama bilmiyorum

ormancı_45

Üye
selam linkten bir türlü zip li dosyayı indiremedim en sonda hata veriyor düzeltebilirmisin

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
selam linkten bir türlü zip li dosyayı indiremedim en sonda hata veriyor düzeltebilirmisin
Dostum linkte bir problem görünmüyor.Orada ki 'DOWNLOAD' a tıkla inmesi gerek denedim şuan indi senin tarayıcıda sorun olabilir birdaha dene istersen...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Ne gibi faydaları var kardeş? bu custom rom ne işe yarıyor ki

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
=Cihanî Sultan;4685646]Ne gibi faydaları var kardeş? bu custom rom ne işe yarıyor ki

Dostum başlıkta da belirttiğim gibi performans 2 kati kadar artiyor,ram çğaliyor ve ram artiyor ayrica o.c yapiyorsun...

enes122

enes122

Üye
sarz sorunumu swap i kapatarak biraz iyilestirdim gibi swap kapali olunca daha uzun gidiyo

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi

fatihcanery

Üye
kimseye önermem hızlansın diye,cyanmod çok hızlı yüklediğime pişman oldum.kısacası önermem,menü geçişleri olsun hersey çok hantal geldi

---------- Eklendi @ 23:05:59 ---------- Yazıldı @ 23:02:39 ----------

ICS_CM7__teammat3__-_Alternative_Font bu isimli romu bulup yükleyin ne demek isteğimi anlarsınız,telefon kendinden geçiyor hızdan

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
kimseye önermem hızlansın diye,cyanmod çok hızlı yüklediğime pişman oldum.kısacası önermem,menü geçişleri olsun hersey çok hantal geldi

---------- Eklendi @ 23:05:59 ---------- Yazıldı @ 23:02:39 ----------

ICS_CM7__teammat3__-_Alternative_Font bu isimli romu bulup yükleyin ne demek isteğimi anlarsınız,telefon kendinden geçiyor hızdan
Kardeşim şu kadar kişinin içinde romu beğenmeyen bir sen varsin..soylediklerine gelince hic bir kasma yok...Atma kafandan menu gecisleri filan cok hizli.Beğenmiyorsan go launcher kullan.Ayrica swap i da cyanogen yapamiyor.Yani her bakim dan bu rom iyi ve millet telefonunun hizli olmasini TABİKİ ister...Şimdi istersen tekrar dusunuver...saygılar....:)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncelll!! Ekran görüntüleri eklendi...

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Sağol Ali.

---------- Eklendi @ 19:24:30 ---------- Yazıldı @ 19:23:07 ----------

Ali bu ne?:kop:
Can Ahmedim sorabilir yerine yazarken osrabilir olmuşş... :pro: düzelttim ...Sende bare bi özel mesaj at ol orta yazıyorsun... :D :islik

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel!!

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Konuyu neden kapatmışım anlayamadım dün tapatalkta bir karışıklık olmuştu ellerim ıslakken dokununca o sırada kapanmış olabilir.

Bir konu kapattığımda sebebini mutlaka yazarım çünkü...

Konu tekrar açıldı, kusura bakmayın lütfen...

'Şeref'

Emekli Yönetici
Güzel anlatım olmuş, emeğine sağlık.:)

legolas29

legolas29

Üye
    Konu Sahibi
Konuyu neden kapatmışım anlayamadım dün tapatalkta bir karışıklık olmuştu ellerim ıslakken dokununca o sırada kapanmış olabilir.

Bir konu kapattığımda sebebini mutlaka yazarım çünkü...

Konu tekrar açıldı, kusura bakmayın lütfen...
:D ilginç.. Önemli değil aksaklıklar olabiliyor bazen ama bunu ilk defa gördüm :D

---------- Eklendi @ 23:08:11 ---------- Yazıldı @ 23:07:54 ----------

Güzel anlatım olmuş, emeğine sağlık.:)
Önemli değil ...

solidworks

Üye
merhaba arkadaşım

swap alanı oluşturmada dediklerini aynen yaptım 10 olan yeri 100 yaptım tamam sd kart 4 gb idi 3 gb görünüyor link2sd programını açtığımda bana sd kart ikinci bölümünün dosya sistemini seçin diyor ve ben ext2 yi seçtim ve bana telefonu yeniden başlatın sd kart ikinci bölümü bulundu ve otomatik kurulum tamamlandı lütfen telefonunuzu yeniden başlatın yeniden başlattıktan sonra bu mesajı alıyorsanız ikinci bölüm otomatik kurulamıyor demektir link2sd ile link yaratamazsınız diyor ve yeniden başlattım aynı soruları soruyor bu nedir böyle bir sorun varmı açıklarmısın birde ext2 için ayrılmış alanı nasıl görebilirim

Üst Alt