Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

semihh95

semihh95

Üye
AppUidViewer kardeş bu uygulama rambonun arşivinden kurulmuyor dosya bozuk diyor bide sen bakar misin

eskı yenı her dosyayı yukledm sorun yok sn tekrar jafla hafıza bıcımlendır hard formay at

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
AppUidViewer kardeş bu uygulama rambonun arşivinden kurulmuyor dosya bozuk diyor bide sen bakar misin

Haklısın o dosya bozukmuş, eski arşivimde duruyor olması ilginç. Sorunlu programları yaz arşivi düzenleyip tekrar uploadlarım.

Buyur AppUidViewer:

Bir iki program sorunlu olabilir. Onlar için koskoca arşivi güncelleyemem. Google'da isimlerini yazarsan çıkıyor zaten.

çok güzel en iyi cfw ama bir sorum olacak ana ekranda kısayolları ekliyorum ama müzik çaları ekleyemiyorum bir diğeri müzik çalar şarkıları bulmuyor ? şimdiden teşekkürler

Müzik çalar widgetini eklersen oluyor. Kısayol olarak eklenmiyor. Şarkıları E:\Music içine at.

guilty_2121

Üye
üstat bi problemim var:) stil 1 e android tema efektlerini attım bazı menülerde göz kiprma problemi oluyor? Çözümü nedir?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
üstat bi problemim var:) stil 1 e android tema efektlerini attım bazı menülerde göz kiprma problemi oluyor? Çözümü nedir?

Android tema efektlerini indir, baştan stil 1'e uygula. Bu sefer düzelecektir.

4bigpower

Üye
Hocam şu an stil 5 kullanıyorum. Bugün yükledim. Bana hız lazım artık. Daha önce stil 3ü kullanıyordum genellikle her şey kapalı iken 48mb ram ile çalışıyordu. Stil 5i kurup söylediğiniz bütün talimatları yaptım ama 54mb ramden yukarı çıkmadı telefon max boş bellek ise 64mb. Sizinki gibi performans alabilmek için ne yapmalıyım ?

mystiery_

mystiery_

Üye
Telefonum artık kendisinden bezdirmişti orjinalfwde arama yaparım 2sn snra reset atar msjlara girmeye çalışırım en az 1dk sürer az kaldı kıracaktım ilk defa bu cfw yi kurdum telefonum gerçekten çok hızlı oldu,müzikçalar sesi müthiş.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim

killer78

Üye
rambo özel mesajlarina bakar mısın

killer78

Üye
rambo sp1 de kurduğum yaklaşık 20 programı şu an sp2de kuramıyorum bütün programlara telefon dosya bozuk diyor ya sp1de hepsini kurmustum telefonu 5 kere flaşladım hafıza kartıni biçimlendirdi:(

M. tAHA

M. tAHA

Üye
sen part 1 ve part 2 yi aynı klasöre çıkardın dimı

Auglia

Auglia

Üye
Slm n97classic stil 2 kullanıyorm ufak bi iki sorunum var rompatcheri yüklerdim yamaları akif ettim ama sistem dosyaları hala gözükmüyor,

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
müzik çalar dan şarkıların üstüne tıkladığımda tepki vermiyor? Geri tuşuna bastığımda da aynı. Fakat dosya yöneticiden çalıyor.

Edit: reset attım sorun düzeldi. Teşekkürler

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonum sonunda geldi :aha:

---------- Eklendi @ 16:08:51 ---------- Yazıldı @ 15:41:46 ----------

Araba resmine bayıldım :islik

semihh95

semihh95

Üye
tüm wallpaperlar güzel ben slayt ayarladım dönüp duruyorlar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sen bilmiyosunki ama :D benim telefon elimde değildi yeni geldi 2-2,5 aydır yoktu telefon bende

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, ben laptopumu bir T.C.K v2 çalışmaları başlayacağı zamana kadar kaldırdım. Artık sadece kardeşimin bilgisayarından online olabiliyorum. Bu da çok kısıtlı oluyor.

Anılbaran'da okul derslerinden dolayı çok az online olabilecek. Yazın eski aktifliklerimize geri döneceğiz.

---------- Eklendi @ 16:38:05 ---------- Yazıldı @ 16:36:53 ----------

Slm n97classic stil 2 kullanıyorm ufak bi iki sorunum var rompatcheri yüklerdim yamaları akif ettim ama sistem dosyaları hala gözükmüyor,

Xplore kur, ayarlarına gir, lk 4 kutucuğu işaretleyip geri çık. Tüm dosyalar görünecektir.
Tabi önce RomPatcher Open4All yamasını etkinleştirmelisin.

Auglia

Auglia

Üye
Arkadaşlar, ben laptopumu bir T.C.K v2 çalışmaları başlayacağı zamana kadar kaldırdım. Artık sadece kardeşimin bilgisayarından online olabiliyorum. Bu da çok kısıtlı oluyor.

Anılbaran'da okul derslerinden dolayı çok az online olabilecek. Yazın eski aktifliklerimize geri döneceğiz.

---------- Eklendi @ 16:38:05 ---------- Yazıldı @ 16:36:53 ----------

Xplore kur, ayarlarına gir, lk 4 kutucuğu işaretleyip geri çık. Tüm dosyalar görünecektir.
Tabi önce RomPatcher Open4All yamasını etkinleştirmelisin.

cok teşekkür ederim kardeşim bi sorum daha olacak,mesajlarda alfasayısalda metin tahmini açıkken fizksel klavyeye geçince de açık oluyor , yani yazarken kelimenin altını çiziyor ve yazmayı yavaşlatıyor, bunu düzeltmenin bi yolu varmı, şimdiden teşekkürler

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
cok teşekkür ederim kardeşim bi sorum daha olacak,mesajlarda alfasayısalda metin tahmini açıkken fizksel klavyeye geçince de açık oluyor , yani yazarken kelimenin altını çiziyor ve yazmayı yavaşlatıyor, bunu düzeltmenin bi yolu varmı, şimdiden teşekkürler

Sanal klavyeyi kurdun mu? Ondan olabilir.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tüm Stil 2'lerde ve Android Tema Efektleri yamasında göz kırpması sorunu vardı. Tümü düzeltildi. Eğer bu sorunu yaşıyorsanız, Stil 2'yi yeniden indirip flaşlayın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt