Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Mediafire sitesinden ikinci bir link ekleyebilirsen çok mutlu oluruz. Hem bayağı bir açılmıyor diye geri bildirim var. Buda demek oluyor ki çok güzel bir hit alıyorsunuz.
(ziddu.com alternatif olabilir)

anılbaran

anılbaran

Üye
bu ara mediafire de genel bi sorun var dünden beri

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
İyi bir upload sitesi olsaydı ona uploadlardık. Ziddu iyi bir alternatif değil :(

---------- Eklendi @ 21:28:32 ---------- Yazıldı @ 21:22:57 ----------

MediaFire sitesine çok yüklenildiği için artık karakter doğrulamasını yerleştirmiş:

Sanırım mediafire'a erişilememesinin sebebi buydu. Siteye doğrulama sistemini entegre ediyorlarmış.

anılbaran

anılbaran

Üye
mediafire zengin oldu valla

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ücretsiz site açıp içine atmak gerek valla dosyaları :D

çomolokko

Üye
beyler bu 5800a güncelleme gelmez mi artık sizce ? v65 falan ? :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Gelmeeeeeez.

killer78

Üye
rambo eski uygulamalarımın neredeyse hiçbirini kuramıyorum telefon bütün uygulamalarıma bozuk dosya diyor

çomolokko

Üye
rambo eski uygulamalarımın neredeyse hiçbirini kuramıyorum telefon bütün uygulamalarıma bozuk dosya diyor

önceden neleri kullanıyodun kardeş sen :) hiç uygulama kuramıyosan cfwde sorun var dicem ama senin eskilerini kuramıyomussn demek ki seninkilerde bi sıkıntı var ;)

killer78

Üye
önceden neleri kullanıyodun kardeş sen :) hiç uygulama kuramıyosan cfwde sorun var dicem ama senin eskilerini kuramıyomussn demek ki seninkilerde bi sıkıntı var ;)

kardeş rambonunkilerde de problem var sen rambonun program arşivinden autoinstaller programını hotfileye upload edip link verir misin bi

ibaran1988

ibaran1988

Üye
emeği geçen Tüm arkadaşlara Sonsuz Tşklerimi sunarım Stil 2 yi indirdim bende diğer arkadaşlarım gibi ve kesinlikle mükemmel ci cfw olmuş Herkese tşkler iyi akşamlar.

killer78

Üye
ustadlar cevap alamadım ya

çomolokko

Üye
kardeş rambonunkilerde de problem var sen rambonun program arşivinden autoinstaller programını hotfileye upload edip link verir misin bi

ben arşivden iki tane oyun aldım sadece onlarda sorunsuz kuruldu bende. Bence en baştan bi flash istersen.hafıza kartında ki sistem dosyalarini mutlaka sil.

killer78

Üye
ben arşivden iki tane oyun aldım sadece onlarda sorunsuz kuruldu bende. Bence en baştan bi flash istersen.hafıza kartında ki sistem dosyalarini mutlaka sil.

program arşivinden AppUidViewer uygulamasini dener misin bide kurmayı

killer78

Üye
rambo sp1de yüklediğim halde sp2de yükleyemediğim uygulamalar var bu nasıl iş ya ;)

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
Sayfalarca okadar mesaj okudum ki genelde herkes olumlu cevap vermiş N97 kullanıcılarıda dahil :)
ama şunu söylemeden de geçemeyeceğim..
Sorunlarınızı yazmadan önce;
Flash işlemi biterbitmez telefon açılınca 2dk bekleyin hafıza kartına format atın. Sonra kapatın telefonu hard format atın, ondan sonra karşılaştığınız sorunları yazarsınız..

killer78

Üye
AppUidViewer kardeş bu uygulama rambonun arşivinden kurulmuyor dosya bozuk diyor bide sen bakar misin

fate31

Üye
çok güzel en iyi cfw ama bir sorum olacak ana ekranda kısayolları ekliyorum ama müzik çaları ekleyemiyorum bir diğeri müzik çalar şarkıları bulmuyor ? şimdiden teşekkürler

Takipçi Satın Al

Üst Alt