denemek icin yukledim
sade ve temiz bir yazilim olmus eline sagilik
sade derken gereksiz seyler yok, oyun falan filan gibi
temiz bir yazilim duzenlemisin umarim devamida hep bunun gibi olur
sade ve temiz yazilim isteyenlere tavsiye ederim
saygilar
devamı daha ıyı olucak emin olun...yakında.. Çok çok yakında 
hız olarak çok iyi en azından eskisine göre iyi oldu tema efektleri de güzel olmuş yalnız batarya simgesi mavi güzel olmuş fakat orjinalinde bataryanın kenarıyla içi arasında ince bir boşluk vardı bunda o yok o yüzden biraz kaba duruyor. eğer ikinci versiyonda onu düzeltebilisen daha iyi olur bence. başka da gözüme çarpan olmadı.2. Sürümde batarya simgesini yeşil yaptım. Sadece içi azalıyor.

Evet restart ekleyeceğim. ZiNox Widget link versene bana bi deniyim.O zaman 2. sürümü bekleyeyim ben
Hem restart ve Zinox widgetları da gelecek.
O arada elimdeki CFW'yi eskiteyim.
Şu an elimdekini yeni yüklediğim için seninkini henüz deneyemedim ama ellerine sağlık.
Nokia'nın en sevilen telefonu C6-01, senin gibi emek verenler sayesinde daha da güzel, daha da keyifli hale geliyor.
İkinci sürümü merak bekliyorum ve kesinlikle deneyeceğim.
Çok teşekkürler şimdiden.
SağolBugünlerde belco2 ile Batuu peşpeşe cfw çıkardı.Flash atmaktan yorulduk.O yüzden seninkine ilgi az gibi gözükebilir.Zamanlamayla alakalı.Moralini bozma sakın.Kendi adıma söylim en kısa zamanda yükleyip deneyeceğim.Emeğine sağlık.
Ya şimdi C6 kendi telefonum çökse bile sorun olmaz. 700 e cfw yaparsam birilerinde bi sorun cıkar adamlar telefnlarından olur.ellerıne saglık usta cok guzele benzıyor c6cıları kıskandım sımdı 700 e de bı cfw yapan yokkı kullanalım =)
Evet restart ekleyeceğim. ZiNox Widget link versene bana bi deniyim.

Hangi renk bu widgetlar?ZiNoX Transparent Widgets
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
v2 çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.
Edit: V2'de eklenecek özellikler listesine ZiNoX Şeffaf Widgetlarını yazmayı unutmuşsun![]()
ellerine saglik umuyorum guzel olmustur mesajlari okudum baya guzel hitaplar var.Yeniden başlat ekleyemedim bir türlü yardım edebilcek varmı ?
ellerine saglik umuyorum guzel olmustur mesajlari okudum baya guzel hitaplar var.

Deneyelim Görelim![]()