[Nokia C6-01 RM-718]Belle Professional [v2] 17-05-2012!

Sponsorlu Bağlantılar

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
öncelikle çok teşekkür ederim FEBRIS çok uğraş sonucu bu cfw'yi yaptığın ortada. Bana yardımcı olur musun? C6-01 i yeni aldım fakat ovi store yüzünden hacklemem gerekiyor!.. Daha önce jaf'ı kullanarak bir çok telefona hack atmıştım fakat phoenix'ten hiç anlamıyorum. Internetten araştırıp başlıyorum. Ama phonex programı bazı sorunlar veriyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu versiyonu yüklemem için lütfen bana yardım edin:( minnettar kalırım lütfen yardım...

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle çok teşekkür ederim FEBRIS çok uğraş sonucu bu cfw'yi yaptığın ortada. Bana yardımcı olur musun? C6-01 i yeni aldım fakat ovi store yüzünden hacklemem gerekiyor!.. Daha önce jaf'ı kullanarak bir çok telefona hack atmıştım fakat phoenix'ten hiç anlamıyorum. Internetten araştırıp başlıyorum. Ama phonex programı bazı sorunlar veriyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu versiyonu yüklemem için lütfen bana yardım edin:( minnettar kalırım lütfen yardım...
Yeni aldığın için vardır zaten BELLE cihazda phoenix ile yukleyebilirsin.

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
2.el aldım ben telefonu belle yüklü ama format sonrası ovi store kalktı bir daha yükleyemedim. Phoenix i kullanamıyorum problem veriyor nasıl halledeceğimi bilmiyorum.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
2.el aldım ben telefonu belle yüklü ama format sonrası ovi store kalktı bir daha yükleyemedim. Phoenix i kullanamıyorum problem veriyor nasıl halledeceğimi bilmiyorum.

13:00 da eve gıtmış olurum çalışan phoenıx lınk gonderrim. Ve cfw linkleri ekleyecegim.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
CFW arşivleniyor.

---------- Eklendi @ 13:12:56 ---------- Yazıldı @ 13:04:57 ----------

Görüntüler eklendi

---------- Eklendi @ 13:13:14 ---------- Yazıldı @ 13:12:56 ----------

link %19

---------- Eklendi @ 13:50:14 ---------- Yazıldı @ 13:13:14 ----------

%54

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
teşekkür ederim çok iyi olur sana da zahmet veriyorum kardeş yaa. Benim sorunum tam olarak şu: phoenixi açıyorum connections tan usb1 rm 718 i seçiyorum sonra scan producta tıkliyorum productu bulduktan sonra flashing den firmware yi seçiyorum sonra product code nin karşısındaki 3nokta olan yere tıkliyorum su hatayi veriyor "neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the product cannot be identified." işte bu sorunu alıyorum:(

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim çok iyi olur sana da zahmet veriyorum kardeş yaa. Benim sorunum tam olarak şu: phoenixi açıyorum connections tan usb1 rm 718 i seçiyorum sonra scan producta tıkliyorum productu bulduktan sonra flashing den firmware yi seçiyorum sonra product code nin karşısındaki 3nokta olan yere tıkliyorum su hatayi veriyor "neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the product, or the product cannot be identified." işte bu sorunu alıyorum:(

Dosyalarında sorun var sanırım senin dead flash yöntemiyle yüklemeyi dene. Phoneix 2012 yaz google a indir büyük ihtimal çözülür sorunun.

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
Peki dead flash yöntemiyle nasıl yükleme yapacağım herhangi bir sayfada ayrıntılı anlatımı var mı?

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Peki dead flash yöntemiyle nasıl yükleme yapacağım herhangi bir sayfada ayrıntılı anlatımı var mı?

evet var.

---------- Eklendi @ 14:47:58 ---------- Yazıldı @ 14:46:47 ----------

Link eklenmiştir,

hüseyin_46

hüseyin_46

Üye
evet var.

---------- Eklendi @ 14:47:58 ---------- Yazıldı @ 14:46:47 ----------

Link eklenmiştir,

Peki ben daha fazla sizi uğraştırmak istemiyorum. En iyisi ben biraz araştırayım. Dediğin gibi phoenix 2012indirip deneyim bakalım nolacak...

jugu60

Üye
hayirli olsun kardes
gereksiz dilleri kaldirirsan fazladan yer acilir yazilimda
telefonlarda modem kullanan yoktur bence o yuzden
Phone_as_modem.iso yuda kaldirirsan fazladan 7-8mb kazandirirsin
(uda icinde -private \ 2000fda7 )

bu arada Phoenix isteyenler buyurun orjinal sitesi

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
hayirli olsun kardes
gereksiz dilleri kaldirirsan fazladan yer acilir yazilimda
telefonlarda modem kullanan yoktur bence o yuzden
Phone_as_modem.iso yuda kaldirirsan fazladan 7-8mb kazandirirsin
(uda icinde -private \ 2000fda7 )

bu arada Phoenix isteyenler buyurun orjinal sitesi

sagol. Phoenıx isteyenler yukardan indirsinler.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Arkadaşlar kullananlar yazabilirler mi nasıl olmuş :) hız falan filan geçişler cart curt :D onları bi yazar mısınızz :D

jugu60

Üye
kardes
Phoenix linkini ilk sayfaya alirsan iyi olur
boylece herkes giriste gorur aramazlar baska yerde

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Yanlış düşünüyosun. Ben kullanıyorum telefonu modem olarak. Dil konusunda haklısın bu versiyon bir denensin yakında v2 yayınlayacağım. Gereksiz diller silinecek.

---------- Eklendi @ 15:40:24 ---------- Yazıldı @ 15:38:17 ----------

Arkadaşlar kullananlar yazabilirler mi nasıl olmuş :) hız falan filan geçişler cart curt :D onları bi yazar mısınızz :D

geçişler gayet guzel oldu. Hızıda çok iyi seviyede.

asrabi

asrabi

Üye
1-2 Güne Deniycem kardeş gördüğüm kadarıyla belco2 nin final ile batunun final inin v1 versiyonu ve üstüne senin ekledklerin çok başarılı ellerine sağlık :).v2 içinde acele etme istersen cart curt flaslamayalım bi kullanalım keyifle :))

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonun kapatma menüsüne RESTART seçeneğini ekleyebildin mi, yoksa ZiNoX widgetları gibi gelecek versiyona mı kaldı :hmmm (kurtulus ustanın yaptığı cfwlerde vardı sanırım kapanış menüsünde restart seçeneği)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
1-2 Güne Deniycem kardeş gördüğüm kadarıyla belco2 nin final ile batunun final inin v1 versiyonu ve üstüne senin ekledklerin çok başarılı ellerine sağlık :).v2 içinde acele etme istersen cart curt flaslamayalım bi kullanalım keyifle :))
Yazılımı 0dan yaptım. Navifirmdn indirip düzenledim. V2 nin en az 1,5 haftası var gibi suan
çünkü en güncel modlar var bu sürümde. Yanı eklencek bişey kalmadı. :)

---------- Eklendi @ 16:49:41 ---------- Yazıldı @ 16:47:29 ----------

Telefonun kapatma menüsüne RESTART seçeneğini ekleyebildin mi, yoksa ZiNoX widgetları gibi gelecek versiyona mı kaldı :hmmm (kurtulus ustanın yaptığı cfwlerde vardı sanırım kapanış menüsünde restart seçeneği)

restart bidahakı versıyona kaldı. Widgetlar da. Yukleyen varmı bu arada?

Üst Alt