Android Telefon Önerisi !

Sponsorlu Bağlantılar

klongs

klongs

Üye
s2 kullanicisi olarak tavsiye ederim samsungu bende sevmezdim taaki bu cihazla tanisana kadar yine sevmiyorum samsungu fakat adamlar istemeden cok iyi bir tel yapmiislar telefon cok hizli bir telefon s.amoled ekrani sayesinde rahat olursun teli yere at ekrana bisey olmaz telefon cok hizli hic bisekilde kasmaz nette gezinmek bilgisayardan farksiz biraz isinma sorunu var oda hic bi sekilde tehlike yaratmaz.

kotu yapmaya calismislar ama becerememisler :D

klongs

klongs

Üye
HTC nin servisinden memnun olmayan gösterdiğin her kişi için sana samsungun servisinden memnun olmayan 100 kişi gösterebilirim hocam...

Ha bu arada iphone 4s ler gibi nedensiz patlayan s2 ler de var.

nedensiz patlayan bir tane s2 ya da iphone 4s goster

turkiyenin nufusunu asar bulacagin kisiler

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Samsung düşünmüyorum. Htc düşünmüyorum. Xperia arc s düşünüyorum bu yeterlimi :D

Samsung yada htc almıcagım bu tarz yorumlar yapmayın alıcağım telefon xperia arc s :))

lalezar___

lalezar___

Üye
sorma millet şekle bakarak telefon almaya başladı bu tel cıkalı 1 yıl oldu yenı cıkan telefonlara kafa tutucak seviyede

furkey

Üye
nedensiz patlayan bir tane s2 ya da iphone 4s goster

turkiyenin nufusunu asar bulacagin kisiler

şu 1

Şikayetvar.com da samsung hakkında 2020 şikayet varken htc hakkında 167 şikayet var. Aynı zamanda sitedeki samsungun teknik rezilliğini yerenleri kolayca görebilirsin. Özel bir konu göstermeme gerek yok. HTC nin teknik servisinden 5 kişi göstermeni gerçekten isterim ama. Ha bu arada bu da 2.

Başka türlü çarpıştırmak istiyorsan 2 markayı buyur... Ama lütfen objektif ol...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:

klongs

klongs

Üye
haberi okusaydin o galaxy s2 degil galaxys2 sky rocket

furkey

Üye
haberi okusaydin o galaxy s2 degil galaxys2 sky rocket

malzemesi aynı değil mi? Birisi diğerinin az bişi overclocklusu diye biliyorum. Burada bi tane daha geçiyor resim aynı ama kaza aynı mı bilmiyorum

klongs

klongs

Üye
malzemesi aynı değil mi? Birisi diğerinin az bişi overclocklusu diye biliyorum. Burada bi tane daha geçiyor resim aynı ama kaza aynı mı bilmiyorum

biri qualcomm cipsetini kullaniyor htc ile ayni cipset digeri arm cipseti

klongs

klongs

Üye
ya fotograf bile ayni chip aybi haberi paylasmis

hotlock

hotlock

Üye
bu haberi baya önce xda da bi kullanıcı paylaşmıştı okudum pek bişey anlamadım ama fotolardan anlamıştım telefonun yandığını.

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Konumuz neydi nereye geldik arkadaşlar tartısmayın ltfen :D ARC S 'de böyle bi patlama olmaz demi :D :naughty:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
:bilmm

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
Niye kimse bakmıyo bu konuya artık :D :off:

aleranol

aleranol

Üye
arc s al önümüzdeki yıl pişman ol. Çift çekirdeklilere kafa tutuyor ama bakalım önümüzdeki yıl nelere kafa tutacak :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
    Konu Sahibi
iyide çift çekirdekli hangi telefon varki 1.250 liraya bu arada bütçem 1.250 ye düştü ayrıca düşmeseydide arc s alcaktım :D neyse çift çekirdekli telefon varmı 1.250 liraya =? :naughty:

furkey

Üye
iyide çift çekirdekli hangi telefon varki 1.250 liraya bu arada bütçem 1.250 ye düştü ayrıca düşmeseydide arc s alcaktım :D neyse çift çekirdekli telefon varmı 1.250 liraya =? :naughty:

2. El alabilirsen senaation filan öneririm

klongs

klongs

Üye

netten alabiliyorsan bu site güvenilir 1230 a satıyorlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt