Htc tavsiye etmem asla. Sarj problemi digerlerine göre daha fazla. Kasalar pek saglam olmuyor. Türkiye destegide saglam degil. S2 kullandim yikiliyo. Al gitsin .
Çok ilginç?! Şaka yapmaya çalıştın sanıyorsam? Ama pek güldürmedi :/
Samsung düşünmemekle doğru kararı vermişsin. Hatta samsungun adını ağzına alma bile. Çünkü gerçekten iğrenç ve tiksindirici bir firma.
HTC Fanı değilim. Şöyle anlatayım HTC yi:
Eline aldığında en sağlam hissettirecek telefonlar htclerdedir. En iyi (her türlü) destek htc de mevcut. Gerek teknik destek, gerek unofficial destek açısından htc den iyisi yok. Sensation ve One X de küçük bir batarya sorunu var. Ama ben sensation için 2200 mah lik bataryalardan kullanıyorum şarjı gayet iyi gidiyor. En iyi müzik kalitesi sony den sonra htc dedir. (Bkz: Beats Audio) Sense arayüzünü anlatmıyorum bile ki bazıları htc telefonları sırf sense arayüzünden dolayı alıyorlar. Ama tekrar söylüyorum eğer orijinal batarya almayacaksan şarj orta kullanımda 1 gün ağır kullanımda 6 saat. (Ortalama) Ama yok ben yedek batarya taşıyabilirim diyorsan (ben öyle yapıyorum hiç hissedilmiyor bile) gün boyu ağır kullanımda gayet de güzel bir şekilde gidiyor.
Peki neden samsung değil?:
Kullanıcısıyla kelimenin tam anlamıyla dalga geçen bir firma. Türkiyedeki teknik servis hizmeti vasat diyeceğim o bile değil. Elde sağlam durmuyor her an orası burası yalama olacakmış gibi duruyor. (Benim arkadaş sırf o yüzden çelik kapak aldı) O kadar büyük ekrana 480x800 çözünürlük koymuş ki yakından bakıldığında pixelleri sayılıyor.