Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Gerçekten müthiş işler başarıyorsunuz Tebrikler size ve değerli ekibinize.Siz 'Çılgın Türkler' harikasınız :D Bence ekip ismi 'Çılgın Türkler' olarak değişmeli diye düşünüyorum gerçekten çok fedakar ve cömertsiniz ve de bir o kadar da asosyal :D Başarılarınızın devamını dilerim.Nobel Barış Ödüllerine davetlisiniz :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
teşekkürler.

linkler açılmıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Gerçekten müthiş işler başarıyorsunuz Tebrikler size ve değerli ekibinize.Siz 'Çılgın Türkler' harikasınız :D Bence ekip ismi 'Çılgın Türkler' olarak değişmeli diye düşünüyorum gerçekten çok fedakar ve cömertsiniz ve de bir o kadar da asosyal :D Başarılarınızın devamını dilerim.Nobel Barış Ödüllerine davetlisiniz :D

Eskiden beridir internet üzerinde birşeyler başarmaya çalışıyordum. Bugünler nasip oldu, üstelik ekiple :yuru Bakalım zamanla kendimizi daha da geliştirmeyi planlıyoruz. Bu yeni T.C.K adıyla yaptığımız ilk projenin sonuncusuydu. İkinci proje var sırada :eller:

teşekkürler.

linkler açılmıyor

Çok fazla yükleniliyor ondandır :) Biraz bekleyip daha sonra tekrar deneyebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: kezban yenge

stalker535

Üye
Emeği Geçen Herkese ÇOOOOOOOOK teşekkür ederim:good: .Sayenizde 5800 artık uçak maşallah :naughty:... dün ofw yükledim TCK V1 in yanında gerçekten Hacı murat kalır :D V2 yi de indiriyorum... Gerçekten Teşekkürler

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
Emeği Geçen Herkese ÇOOOOOOOOK teşekkür ederim:good: .Sayenizde 5800 artık uçak maşallah :naughty:... dün ofw yükledim TCK V1 in yanında gerçekten Hacı murat kalır :D V2 yi de indiriyorum... Gerçekten Teşekkürler

nasıl indiriyorsun bende açılmıyor :)

mesko53

Üye
sohbetlerinde kısayolda olması güzel olurdu mesajlardan girmesi uzun sürüyo

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
indirme değil site açılmıyor :D siteye giriyor ama bu linke girilmiyor. Link verir misin

stalker535

Üye
5800 için :

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
olmuyor somuru:

anılbaran

anılbaran

Üye
mobilden girdign için olabilirmi belki

hakansengul44

Üye

Allah sizin gibi düşünceli üyelerden de razı olsun.
Temanın boyutuna göre değişir. 1 MB üstü tema tavsiye etmem Stil 5 için. Tema da RAM azaltır ikonlarda. Bazı temalarda ikon desteği var, RAM sömürüyor ;)

Amin. Cümlemizden inşaAllah.
Söylediklerinizi dikkate alacağım. Daha önce kullandığım Cfw'de RomPatcher otomatik kuruluyordu ve 2-3 tane yama oluyordu. Stil 5'te ise bu yok galiba. Sonradan kurmak mı gerekiyor? Şart mıdır? Install Server RP gibi yamalara gerek yok mu artık, yoksa başka bir yöntem mi uyguladınız? Belki daha önce sorulmuş olabilir. Kusura bakmayın. Ayrıca daha önce kullandığım bir Cfw'de "Turn OFF Light" yaması vardı. Bu yama sayesinde tuş ışıklarını kapatarak batarya süresini bir nebze de olsa uzatıyordum. Şimdi o yamayı Stil 5'e nasıl uygulayabilirim? Uyum sağlar mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Amin. Cümlemizden inşaAllah.
Söylediklerinizi dikkate alacağım. Daha önce kullandığım Cfw'de RomPatcher otomatik kuruluyordu ve 2-3 tane yama oluyordu. Stil 5'te ise bu yok galiba. Sonradan kurmak mı gerekiyor? Şart mıdır? Install Server RP gibi yamalara gerek yok mu artık, yoksa başka bir yöntem mi uyguladınız? Belki daha önce sorulmuş olabilir. Kusura bakmayın. Ayrıca daha önce kullandığım bir Cfw'de "Turn OFF Light" yaması vardı. Bu yama sayesinde tuş ışıklarını kapatarak batarya süresini bir nebze de olsa uzatıyordum. Şimdi o yamayı Stil 5'e nasıl uygulayabilirim? Uyum sağlar mı?

InstallServer'a gerek kalmadı. Open4All kullanarak tüm dosyaları görebilirsin. RomPatcher gömülü gelmiyor. Kendin kurabilirsin. Turn Off Light yamasını CFW'de RomPatcher kullanmadığımız için koymadım. Yamayı bir yerden bulup E:\Patches içine attıktan sonra RomPatcher'dan etkinleştirebilirsin.

• Beğen
Tepkiler: hakansengul44
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
arkadaşla sohbet bölümünün kısayolunu ekrana ekleme olasılığı var mi

hakansengul44

Üye

InstallServer'a gerek kalmadı. Open4All kullanarak tüm dosyaları görebilirsin. RomPatcher gömülü gelmiyor. Kendin kurabilirsin. Turn Off Light yamasını CFW'de RomPatcher kullanmadığımız için koymadım. Yamayı bir yerden bulup E:\Patches içine attıktan sonra RomPatcher'dan etkinleştirebilirsin.

Tamam inşaAllah. Fî-emanillah.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

manishguy

Üye
stil 2 5800 için olanı link kırık yada sitede sorun var

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5800 Stil 2 yeniden upload edilebilir mi acaba ? Bu link baya yüklü olduğu için download edemiyoruz :)

klavyeci

klavyeci

Üye
Hala Belle MOD yok neden?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
arkadaşla sohbet bölümünün kısayolunu ekrana ekleme olasılığı var mi

Malesef yok :(

stil 2 5800 için olanı link kırık yada sitede sorun var

Ben indirebiliyorum. İşte resim:

5800 Stil 2 yeniden upload edilebilir mi acaba ? Bu link baya yüklü olduğu için download edemiyoruz :)

Başka hangi siteye upload etmemizi önerirsin?

---------- Eklendi @ 20:17:15 ---------- Yazıldı @ 20:16:40 ----------

Hala Belle MOD yok neden?

Kim dedi eklenecek diye?

Üst Alt