Apple iPhone 4 satılıp Sony Xperia S alınmalı mıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Apple iPhone 4 satılıp Sony Xperia S alınmalı mıdır?
Sizce?

place3461

place3461

Üye
çok gerekli değilse alma yarın öbür gün başka bir ürün çıkar onu da alma isteği oluşur ve bu böyle devam edip gider fazla teknoloji manyağı olmamak gerek..

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Kardeşim performans hiz Fotograf kalitesi istiyorsan alinir.

Program uygulama istiyorsan İ phonede kalınır.

Kamerasi gercekten mukkemel gecenlerde inceleme firsatim olduda :)

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Androidi ios a gore daha cok ozellestirebiliyosun.Boylelikle xperie s acık ara daha iyi oluyor.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayır

• Beğen
Tepkiler: Sertug1991
sokarus

sokarus

Üye
evet derim s in artisi cok hatta paran varsa sony GX i bekle derim

amcalu1

amcalu1

Üye
ios ta şu an için daha fazla uygulama var ben bekle derim bir kaç ay bekle hem iki gün sonra yeni bir telefon çıkınca xperia s te ıkinci elde sıkıntı yasayabilirsin millet apple ı duyunca tamam bu iyidir diyor

alien97

alien97

Üye
Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
kardeşim ilk ele alışta sony xperia s cidden kendine hayran bırakabiliyor ama ilk çıkan üretimlerde çok sıkıntı çıkabiliyor 1600 tlye aldım telefonu elden birine 1000 tlye sattığıma seviniyorum nerdeyse mucize oldu diyebilirim iphonelerin ikinci eli bile neredeyse sıfır fiyatlarına yakın bir fiyata satılıyor alırsın pişman olursun sonra bir dünya zarr edebilirsin sıkıntı çıkarmasa cidden sony çok güzel bir telefon yapmış gel gör ki ekran hataları mahvediyo

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Valla millet bekleye bekleye iliğim kurudu :D apple bile iphone 4s'i çıkardı yakında iphone 5'i çıkaracak. Galaxy s2'yi geçtim galaxy s3 dahi çıktı. O zamanlar da bekle diyorlardı hala bekle diyorlar. :D

• Beğen
Tepkiler: hotlock
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Hayır kalsın iPhone 4

Türe

Türe

Üye
Gerek yok muhammed farki yok eksisi var . Alacaksan 4s , s3 veya lumis 900 al

KayraBey

KayraBey

Üye
Bekle bekle ölürken alırsın bir tane 3310 :kop2:

klongs

klongs

Üye
Valla millet bekleye bekleye iliğim kurudu :D apple bile iphone 4s'i çıkardı yakında iphone 5'i çıkaracak. Galaxy s2'yi geçtim galaxy s3 dahi çıktı. O zamanlar da bekle diyorlardı hala bekle diyorlar. :D

lumiadan vazgeçtin heralde :D

ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
lumiadan vazgeçtin heralde :D

yakın zamanda değil de ileride falan almayı düşünüyorum şu an. Çünkü ios'un uygulamalarına en yakın android var, birden bire uygulama ve oyunlarımdan koparsam zor olur diye düşündüm. :)

MoonLife01

MoonLife01

Üye
Evet apple yakın market andrid wpyi bılmem ama uygulama program varmı die :)

Xperia s gayet başarılı bir telefon

hotlock

hotlock

Üye
valla bnde desire hd yi satıp iphone 4 e geçmeyi düşünüyorum fakat 4,3 inc den 3,5 a düşmek biraz zor olur gibime gelio kararsız kaldım.

klongs

klongs

Üye
xperia S yerine one s i oneririm

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
ben sony xperia s kullanıyorum 11 gün oldu :) ve gerçekten telefondan gayet memnunum i phone 4S inceleme fırsatım oldu telefon güzel ama i phone 4'den pek bi farkı yok kamera dışında bence ama xperia s için şunları diyebilirim '' kamerası harika,her telefonla rekabete girdim her zaman büyük çogunlukla benim çektiğim fotolar daha kaliteli seçildi :) uygulamalar konusunda android sayesinde çok geniş yelpazesi var. ayrıca tasarım olarak çok güzel diyorlar ayrıca altındaki saydam şerit ise çok farklı bi hava katıyor emin olabilirsin :) tek sıkıntısı bence kasası biraz düşük kaçmış gibi bu alete.. cebime koyup çıkartmaya korkuyorum çünki sürtünmeden dolayı arka kapağının iki kenarında simetrik şekilde renk parlaması olmuş durumda :) kapagıda ara sırada değiştiririm diyorsan bence telefonu iyice araştır içine sinerse git al beklemeden :)

Aege

Aege

Üye
Xperia S kamera,müzik,tasarım özellikleriyle iphone'dan önde fakat iphone 4 satıp xperia s almak çok mantıklı değil.sonuçta bir cep telefonuyla profesyonel fotoğraflar çekemezsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...