[Nokia C6-01 RM-718]Belle Professional [v2] 17-05-2012!

Sponsorlu Bağlantılar

theposies

theposies

Üye
hayırlı olsun

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Sagol

doctorrr

doctorrr

Üye
deneyek bakalım sağolasın başarılar ilki böyleyse artık...:)

kartal3x

kartal3x

Üye
bekliyoruz şimdiden teşekkürler

yeauw

yeauw

Üye
Müzik çalar vol. 100 heap 32mb mod eklendi
derken sesmi arttı ?

soyluozcan

Üye
öneri vereyim sana;

kesinlikle daeva112 nin yarı şeffaf widgetlarını ve metro revolution pro temasını kullan. Font olarak nokia pure kullan. mümkünse angry birds rio seasons ve normalini gömme
şansın
varsa göm yazılıma.

bunları yapmadan paylaşma bence

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
bekliyoruz şimdiden teşekkürler

yarın sabah yükleyebilirsiniz.

---------- Eklendi @ 21:43:46 ---------- Yazıldı @ 21:42:09 ----------

heey bi dk nsekiz in ismini eklemeyı unuttum oda mod gonderdi bana sagol nsekiz. :)

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Kesinlikle yüklerdimde flashdan sonra ayar yapmak artık çok canımı sıkmaya başladı.
Güzel cfw olacağına eminim.
Tema önerim: metro revision pro kullanmalısın.

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle yüklerdimde flashdan sonra ayar yapmak artık çok canımı sıkmaya başladı.
Güzel cfw olacağına eminim.
Tema önerim: metro revision pro kullanmalısın.
Önerdiğin temayı kullanıyorumda klavyesı birçok kişinin hosuna gitmiyor.

Artles

Artles

Üye
CFW yi beğenmezsek geri dönüş nasıl olucak peki ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Febris kardeşim öncelikle tebrikler eksiksiz görünüyor :) Denemeye değer.Senin Cfw yorumlarına denkgeldim bazen ve sen Cfwlerde tam istediğini bulamıyordun bildiğim kadarı ile o yüzden sen kendin yapmışsın en güzeli :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
Febris kardeşim öncelikle tebrikler eksiksiz görünüyor :) Denemeye değer.Senin Cfw yorumlarına denkgeldim bazen ve sen Cfwlerde tam istediğini bulamıyordun bildiğim kadarı ile o yüzden sen kendin yapmışsın en güzeli :)
sagol :) S60v5 te modlardım burda yapmıyordum artık yapmanın zamanı geldı C6-01 için. Sabahtan beri test edıyorum güzel bir yazılım oldu.

---------- Eklendi @ 23:08:56 ---------- Yazıldı @ 23:06:09 ----------

CFW yi beğenmezsek geri dönüş nasıl olucak peki ?

Yazılımı yüklediğiniz şekilde orjinal dosyalarla flash atıcaksınız.

SilentOne

SilentOne

Üye
ya şu core kilidi kırmayı filen hereşyi çözünce yapıcam bişilerbnde büyük bir ihtimal yazın bnde güzel bir tane çıkartıcam

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
*Kapatma menüsüne "RESTART" olayını eklemeyi unutma Febris.
Bizi ekstra programlarla uğraştırma :)

*Bir de -yukarıda yorum yapan arkadaşlardan birinin aksine- mümkünse "çok acil ve önemli" uygulamalar dışında oyun ve uygulama gömme yazılıma. İsteyen istediği yazılımı, sevdiği oyun yada programları yüklesin.

*Widget olarak ben her zaman ZiNoX'un yarı şeffaf widgetlarından yanayım.
(Çünkü orjinal widgetlar ekranı kapatıyor. Tam şeffaf olanlar ise kötü görünüyor)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
:) Hocam belco'nun cfw gbi hızlı olacak mı pekim :)

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
*Kapatma menüsüne "RESTART" olayını eklemeyi unutma Febris.
Bizi ekstra programlarla uğraştırma :)

*Bir de -yukarıda yorum yapan arkadaşlardan birinin aksine- mümkünse "çok acil ve önemli" uygulamalar dışında oyun ve uygulama gömme yazılıma. İsteyen istediği yazılımı, sevdiği oyun yada programları yüklesin.

*Widget olarak ben her zaman ZiNoX'un yarı şeffaf widgetlarından yanayım.
(Çünkü orjinal widgetlar ekranı kapatıyor. Tam şeffaf olanlar ise kötü görünüyor)
Sistemde gömülü uygulama yok. Widgetlar ise şuan orjinal. ZiNoX widgetlar Batuu' nun fwdeki widgetlar mı ? Diğer versiyonda gömebilrim.
:) Hocam belco'nun cfw gbi hızlı olacak mı pekim :)
Kasma donma reset yapmyor stabil çalısıyor tema efektleri acıkken bile. Hızlı bir fw yani.

Takipçi Satın Al

Üst Alt