Cihazım brick olduuuuuuu(Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Cihazım brick olduuuuuuu(Çözüldü)
ROM yüklerken kablo kaydı jig yöntemimi deniyim yoksa başka bişeymi

ÇÖZDÜM

PriZm

PriZm

Üye
Download mod açılmıyormu?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
download moda giriyorsa bastan yukle
gerci brick oldu diyorsun eger oyleyse bilgim yok ustaları bekle

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
download moda giriyorsa bastan yukle
gerci brick oldu diyorsun eger oyleyse bilgim yok ustaları bekle

ya recovery e bile giriyosa kurtarırım o cihazı ama ikiside açılmıyo

---------- Eklendi @ 22:40:12 ---------- Yazıldı @ 22:39:56 ----------

jig cihazı sipariş edicem

PriZm

PriZm

Üye
eğer pili çıkart-taktıktan sonra dahi yine download mod açılmıyorsa geçmiş olsun ancak jig ile düzelir :(

karayel90

karayel90

Üye
jig ile cihazı kurrtarablirsin ama odinden yükleme yapmak için dosyalar gerekiyor ve nasıl yapıldığını bende tam olarak bilmiyorum ama bi araştırayım

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
jig ile cihazı kurrtarablirsin ama odinden yükleme yapmak için dosyalar gerekiyor ve nasıl yapıldığını bende tam olarak bilmiyorum ama bi araştırayım
araştırısan sevinirim

---------- Eklendi @ 22:45:49 ---------- Yazıldı @ 22:44:53 ----------

eğer pili çıkart-taktıktan sonra dahi yine download mod açılmıyorsa geçmiş olsun ancak jig ile düzelir :(

sorun şu galaxy s wifi 5(deney/kobay cihazım) da denedim kablo kaydı nedense pilide çıkaramıyorum kapağı yok :(

---------- Eklendi @ 22:46:56 ---------- Yazıldı @ 22:45:49 ----------

bu jig yönteminden sonra direk recovery i açabiliyomuyuz backup um var orada onu yüklemek istiyorum

PriZm

PriZm

Üye
jigden sonra downloadmoduna geçince downloaddan clockworkmodu yükle.ardından recoveriye girerek yedeğini yükleyebilirsin.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Ses kısma home tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarken telefonu pc'ye bağlamayı dene bir arkadaşta düzelmişti bu şekilde
birde ace konularından birinde(rom managerle ilgili) konuda bazı şeyler vardı bir arkadaş daha o şekilde telefonunu kurtarmıştı birde sen bak belki işine yarar

karayel90

karayel90

Üye
Odinden yapacağın flash dosyalarını bulamadım malesef :(

---------- Eklendi @ 23:37:24 ---------- Yazıldı @ 23:33:30 ----------

Ha bu arada senin cihaz halfbrick(YarıSuskun) :D olmuş

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
jigden sonra downloadmoduna geçince downloaddan clockworkmodu yükle.ardından recoveriye girerek yedeğini yükleyebilirsin.

aslında download dan cihazla birlikte gelen romu atıcam hazır sayaçta sıfırlanıyo :D

---------- Eklendi @ 06:37:33 ---------- Yazıldı @ 06:31:36 ----------

Odinden yapacağın flash dosyalarını bulamadım malesef :(

---------- Eklendi @ 23:37:24 ---------- Yazıldı @ 23:33:30 ----------

Ha bu arada senin cihaz halfbrick(YarıSuskun) :D olmuş
bi konu buldum bak bi dosya var romdan farklı nasıl atarım onu ve dediğin dosyamı

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
yardıım

karayel90

karayel90

Üye
Note konusunda pek iyi değilim malesef cihazı daha berbat edebilirim ama android bölümü modlarından yardım iste istersen S2 konusunda iyim sadece
Linki verebilirmisin şu dosyanın

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Note konusunda pek iyi değilim malesef cihazı daha berbat edebilirim ama android bölümü modlarından yardım iste istersen S2 konusunda iyim sadece
Linki verebilirmisin şu dosyanın

yaa olay öyle değilmiş benimki yarım brick olmuş o dosya bootloader yüklemek içinmiş ve aldığım sayfada jig i taktıktan sonra direk rom atın dedi

---------- Eklendi @ 18:13:55 ---------- Yazıldı @ 18:13:21 ----------

yaa olay öyle değilmiş benimki yarım brick olmuş o dosya bootloader yüklemek içinmiş ve aldığım sayfada jig i taktıktan sonra direk rom atın dedi
bide ben note a atmadım atmayada kıyamam

Sertug1991

Sertug1991

Üye

Yazdıklarımı yaptın mı?
-------------------------
Ses kısma home tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarken telefonu pc'ye bağlamayı dene bir
arkadaşta
düzelmişti bu şekilde
birde
ace
konularından birinde(rom managerle ilgili) konuda bazı şeyler vardı bir
arkadaş
daha o şekilde telefonunu kurtarmıştı birde sen bak belki işine yarar

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarımı yaptın mı?
-------------------------
Ses kısma home tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarken telefonu pc'ye bağlamayı dene bir
arkadaşta
düzelmişti bu şekilde
birde
ace
konularından birinde(rom managerle ilgili) konuda bazı şeyler vardı bir
arkadaş
daha o şekilde telefonunu kurtarmıştı birde sen bak belki işine yarar
ben youtube da bikaç video yada baktım jig bağlıyolar rom atıyolar direk ama sorun şu cihazımın kapağı yok ve ekran hala açık güç tuşuna basılı tutsam anında usb jig i taksam usb e geçermi acaba

---------- Eklendi @ 22:41:06 ---------- Yazıldı @ 22:37:45 ----------

yanlız şimdi feci sustu şarjı bitmiş taksam bile şarj olmuyo ekran oo ünlemi göstermiyo usb jig taksam nolur

femtv

Üye
geçmiş olsu

klongs

klongs

Üye
ben youtube da bikaç video yada baktım jig bağlıyolar rom atıyolar direk ama sorun şu cihazımın kapağı yok ve ekran hala açık güç tuşuna basılı tutsam anında usb jig i taksam usb e geçermi acaba

---------- Eklendi @ 22:41:06 ---------- Yazıldı @ 22:37:45 ----------

yanlız şimdi feci sustu şarjı bitmiş taksam bile şarj olmuyo ekran oo ünlemi göstermiyo usb jig taksam nolur

sen şarja tak pil akım alır

Üst Alt