Download mod açılmıyormu?
download moda giriyorsa bastan yukle
gerci brick oldu diyorsun eger oyleyse bilgim yok ustaları bekle
araştırısan sevinirimjig ile cihazı kurrtarablirsin ama odinden yükleme yapmak için dosyalar gerekiyor ve nasıl yapıldığını bende tam olarak bilmiyorum ama bi araştırayım
eğer pili çıkart-taktıktan sonra dahi yine download mod açılmıyorsa geçmiş olsun ancak jig ile düzelir![]()

jigden sonra downloadmoduna geçince downloaddan clockworkmodu yükle.ardından recoveriye girerek yedeğini yükleyebilirsin.

bi konu buldum bak bi dosya var romdan farklı nasıl atarım onu ve dediğin dosyamıOdinden yapacağın flash dosyalarını bulamadım malesef
---------- Eklendi @ 23:37:24 ---------- Yazıldı @ 23:33:30 ----------
Ha bu arada senin cihaz halfbrick(YarıSuskun)olmuş
Note konusunda pek iyi değilim malesef cihazı daha berbat edebilirim ama android bölümü modlarından yardım iste istersen S2 konusunda iyim sadece
Linki verebilirmisin şu dosyanın
bide ben note a atmadım atmayada kıyamamyaa olay öyle değilmiş benimki yarım brick olmuş o dosya bootloader yüklemek içinmiş veLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızaldığım sayfada jig i taktıktan sonra direk rom atın dedi
yardıım
ben youtube da bikaç video yada baktım jig bağlıyolar rom atıyolar direk ama sorun şu cihazımın kapağı yok ve ekran hala açık güç tuşuna basılı tutsam anında usb jig i taksam usb e geçermi acabaYazdıklarımı yaptın mı?
-------------------------
Ses kısma home tuşu ve açma kapama tuşuna basılı tutarken telefonu pc'ye bağlamayı dene bir arkadaştadüzelmişti bu şekildeace
birde konularından birinde(rom managerle ilgili) konuda bazı şeyler vardı bir arkadaşdaha o şekilde telefonunu kurtarmıştı birde sen bak belki işine yarar
ben youtube da bikaç video yada baktım jig bağlıyolar rom atıyolar direk ama sorun şu cihazımın kapağı yok ve ekran hala açık güç tuşuna basılı tutsam anında usb jig i taksam usb e geçermi acaba
---------- Eklendi @ 22:41:06 ---------- Yazıldı @ 22:37:45 ----------
yanlız şimdi feci sustu şarjı bitmiş taksam bile şarj olmuyo ekran oo ünlemi göstermiyo usb jig taksam nolur
sen şarja tak pil akım alır