Ve Sonunda Androıd'e geciş yaptım :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Ve Sonunda Androıd'e geciş yaptım :)
Öncelikle Merhaba Arkadaslar :) .
Çok tereddutsuz kalmama ragmen en sonunda androıd'e geçmış bulunmaktayım.Cihazım galaxy note . hiç bu kadar memnun kalacagımı dusunmemıstım.Artık Bende bır androıd'ciyim :D

klongs

klongs

Üye
hayirli olsun hemsehrim

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hayırlı olsun. Çok iyi bir giriş :ehe

piskorkut

Üye
aynen bende bada da inat ettim.kurtuldum sonunda .android gerçekten fena

lgkg300

lgkg300

Üye
ilk izlenimlerini anlatır mısınız? Android kullanıcısı olarak ne gibi kolaylıklar getirdi. Yeni android adaylarına önerileriniz nelerdir mikrofon sizde :)

femtv

Üye
android güzeldir.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
ilk izlenimlerini anlatır mısınız? Android kullanıcısı olarak ne gibi kolaylıklar getirdi. Yeni android adaylarına önerileriniz nelerdir mikrofon sizde :)
Valla kardesim androıd bambaska. Öncelıkle Uygulamalarda ustune yok dıyebılırım.Kamera olsun.müzik çalar olsun.çok kolaylık saglamıslar.menu gecıslerı.temalar . efektler.bambaska . Uygulama yukleme symbıan dakı gıbı kolaylasmıs.hatta dahada kolay yapmıslar dıyebılırım . mağaza yetıyor zaten :D . .. bırde su görev yonetıcısı. olayı cok hosuma gıttı. şu an dıyebıleceklerım bu . bıraz daha kurcalayıp yorumlarımı ıletırım ınş :D

lgkg300

lgkg300

Üye
Valla kardesim androıd bambaska. Öncelıkle Uygulamalarda ustune yok dıyebılırım.Kamera olsun.müzik çalar olsun.çok kolaylık saglamıslar.menu gecıslerı.temalar . efektler.bambaska . Uygulama yukleme symbıan dakı gıbı kolaylasmıs.hatta dahada kolay yapmıslar dıyebılırım . mağaza yetıyor zaten :D . .. bırde su görev yonetıcısı. olayı cok hosuma gıttı. şu an dıyebıleceklerım bu . bıraz daha kurcalayıp yorumlarımı ıletırım ınş :D

Eyvallah izlenimlerin için teşekkürler :D Inşaallah en yakın zamanda android e tekrar geçiş yapacağım

femtv

Üye
android>symbian>java>ios hehehe en küçükleri ios

amcalu1

amcalu1

Üye
Android için iyi bir giriş ben şahsen daha küçük bi telefonla öğrenip sonra geçiş yapmayı mantıklı buluyorum

alien97

alien97

Üye
hayırlı olsun.

Astrosman

Astrosman

Üye
Hayırlı olsun.. :)

KayraBey

KayraBey

Üye
Bu nasıl bir geçiş böyle dostum direk Note yapmışsın :) Tebrik ederim harika seçim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt