Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve Sonunda Androıd'e geciş yaptım :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1
Üye
Konu Sahibi
Ve Sonunda Androıd'e geciş yaptım :)
Öncelikle Merhaba Arkadaslar .
Çok tereddutsuz kalmama ragmen en sonunda androıd'e geçmış bulunmaktayım.Cihazım galaxy note . hiç bu kadar memnun kalacagımı dusunmemıstım.Artık Bende bır androıd'ciyim
klongs
Üye
hayirli olsun hemsehrim
Amaru Shady
Üye
hayırlı olsun. Çok iyi bir giriş
piskorkut
Üye
aynen bende bada da inat ettim.kurtuldum sonunda .android gerçekten fena
ilk izlenimlerini anlatır mısınız? Android kullanıcısı olarak ne gibi kolaylıklar getirdi. Yeni android adaylarına önerileriniz nelerdir mikrofon sizde
ilk izlenimlerini anlatır mısınız? Android kullanıcısı olarak ne gibi kolaylıklar getirdi. Yeni android adaylarına önerileriniz nelerdir mikrofon sizde
Valla kardesim androıd bambaska. Öncelıkle Uygulamalarda ustune yok dıyebılırım.Kamera olsun.müzik çalar olsun.çok kolaylık saglamıslar.menu gecıslerı.temalar . efektler.bambaska . Uygulama yukleme symbıan dakı gıbı kolaylasmıs.hatta dahada kolay yapmıslar dıyebılırım . mağaza yetıyor zaten . .. bırde su görev yonetıcısı. olayı cok hosuma gıttı. şu an dıyebıleceklerım bu . bıraz daha kurcalayıp yorumlarımı ıletırım ınş
Valla kardesim androıd bambaska. Öncelıkle Uygulamalarda ustune yok dıyebılırım.Kamera olsun.müzik çalar olsun.çok kolaylık saglamıslar.menu gecıslerı.temalar . efektler.bambaska . Uygulama yukleme symbıan dakı gıbı kolaylasmıs.hatta dahada kolay yapmıslar dıyebılırım . mağaza yetıyor zaten . .. bırde su görev yonetıcısı. olayı cok hosuma gıttı. şu an dıyebıleceklerım bu . bıraz daha kurcalayıp yorumlarımı ıletırım ınş