XPERİA NEO V 2.3.4 E GERİ DÖNME !! (Sadece 5dk da)

Sponsorlu Bağlantılar

Iresco

Üye
    Konu Sahibi
XPERİA NEO V 2.3.4 E GERİ DÖNME !! (Sadece 5dk da)
Öncelikle herkese merhaba . Çoğu kişi gibi bende Ics den memnun değilim.Biraz araştırmanın sonunda 2.3.4 e geri dönmenin çok kolay olduğunu farkettim . Fakat konuya başlamadan önce forumda bana çok yardımcı olan ''___xXx___ '' adlı arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
1-473 77 77(Xperia Çağrı Merkezi) nolu numarayı arayın.
2-''4'' tuşuna basarak Müşteri Hizmetlerine Bağlanın.
3-Müşteri Hizmetlerinden İkamet Ettiginiz İlinizdeki Sony Ericsson Teknik Servislerinin numarasını alıp iletişime geçin.
4-Aradıgınız teknik servis yetkilisine Ics den memnun olmadıgınızı 2.3.4 e geri dönmek istediğinizi belirtin.Sizi Teknik Servise Çağıracaktır.
5-Telefonunuzu alın ve Teknik servise gidin . Orda görevliye Ics li telefonunuzu verin 5dk sonra 2.3.4 Gb sürümlü telefonunuzu alın.Hayırlı Olsun.
Örnek alması açısından kendim nasıl telefonumu 2.3.4 e geri döndürdügümden kısaca bahsedeyim. İstanbulda Bayrampasada ve Ümraniyede yetkili servis var . Müşteri hizmetlerinin Bayrampaşadaki teknik servisin adresini aldım ve teknik servise gittim telefonumu 2.3.4 e geri döndürdüm . İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

• Beğen
Tepkiler: gs_1991_apo

__xXx__

__xXx__

Üye
kardeşim emeğine sağlık bazı sağlık problemlerim var iyilesince hemen bana verdiğin adrese gideceğim

Iresco

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim emeğine sağlık bazı sağlık problemlerim var iyilesince hemen bana verdiğin adrese gideceğim
Geçmiş olsun kardeşim . Bu arada servisi ismi teleservis adresi yazarken bunu unutmuşum

__xXx__

__xXx__

Üye
eyvallah ikinizede teşekkür ederim

e_ibrahim

Üye
Öncelikle herkese merhaba . Çoğu kişi gibi bende Ics den memnun değilim.Biraz araştırmanın sonunda 2.3.4 e geri dönmenin çok kolay olduğunu farkettim . Fakat konuya başlamadan önce forumda bana çok yardımcı olan ''___xXx___ '' adlı arkadaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
3-Müşteri Hizmetlerinden İkamet Ettiginiz İlinizdeki Sony Ericsson Teknik Servislerinin numarasını alıp iletişime geçin.
4-Aradıgınız teknik servis yetkilisine Ics den memnun olmadıgınızı 2.3.4 e geri dönmek istediğinizi belirtin.Sizi Teknik Servise Çağıracaktır.
5-Telefonunuzu alın ve Teknik servise gidin . Orda görevliye Ics li telefonunuzu verin 5dk sonra 2.3.4 Gb sürümlü telefonunuzu alın.Hayırlı Olsun.
Örnek alması açısından kendim nasıl telefonumu 2.3.4 e geri döndürdügümden kısaca bahsedeyim. İstanbulda Bayrampasada ve Ümraniyede yetkili servis var . Müşteri hizmetlerinin Bayrampaşadaki teknik servisin adresini aldım ve teknik servise gittim telefonumu 2.3.4 e geri döndürdüm . İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Öncelikle teşekkürler kardeş, herhangi bir ücret talep ediliyor mu, bu işlem için ?

enes-1907

enes-1907

Üye
senin gibi bi arkadaş daha 5 dk yüklüyolar dedi ben gittim ümraniye/altunizade deki servise cihazı kayıt aldılar 3 gün sonra teslim aldım...

__xXx__

__xXx__

Üye
teknik servisten teknik servise fark olabilir

Iresco

Üye
    Konu Sahibi
5 kez bu geri dönme işlemini servisten yaptım ama şunuda belirtim ne zaman bu android 4 e geçtim sonra serviste 2.3 e geri döndüm .telefonda kasılmalar başladı şu andada wifi kopması , oyunlarda kasma ve oyun çıkışlarında ana ekranın geç gelmesi sorunlarıyla karşı karşıyayım . Bu sefer flashtool ile telefona telefonu ilk aldıgımızda gelen 0.42 sürümünü flashlıcam umarım sorunlar düzelir.Ayrıca kocatepedeki serviste geri dönme işlemini yaparken en fazla 10 dk bekledim .

crismax

crismax

Üye
arkadaşlar ben de aynı sorunu yasıyorum size bir adres daha vereceğim mecidiyeköy cevahir alışveriş merkezinde teknosanın 3. katında sony yazılım güncelleme servisi var oradan da sorunu halledebilirsiniz.....

furkanbeys07

Üye
teşekkürler

asker_31

Üye
yapamayan rkadaşlar videodan bakabilirler