Xperia 4.04 güncellemesi 2.3.4 e gerin dönme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Xperia 4.04 güncellemesi 2.3.4 e gerin dönme
Arkadaşlar dün 4.04 ıcs telefona kurdum herşey mükemmeldi.tek sorun video çekerken rambo arkadaşımızında dediği gibi takılıyo tek sorunum bu idi.diğer hiçbişide sorun yoktu.2.3.4 e geri dönmek için telefonu servise veriyorsunuz 3 günde yükleyip veriyolar size teleservisin yutiçi kargo ile anlasması var bnm bulunduğum yerde servis var ama olmayan arkadaşlar da kargo ile göndersinler en fazla bnm 3 gün sürüyorsa 2 gün de ekle kargo için 5 günde alırlar telefonlarını

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Valla ben kendim yükledim 2.3.4'ü şuan çok memnunum. Xperia Pro'da sorun olmuş ne yazıkki, hiç kullanılamıyor. Kinetik kaydırma, ev ekranı, menüler çok acayip kasıyordu.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben kendim yükledim 2.3.4'ü şuan çok memnunum. Xperia Pro'da sorun olmuş ne yazıkki, hiç kullanılamıyor. Kinetik kaydırma, ev ekranı, menüler çok acayip kasıyordu.
demekki her cihazda farklılık gösteriyo tepki farklı bnde sade video kaydı sorunlu

klongs

klongs

Üye
hafıza kartının classı düşükse ondanda olabilir

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartının classı düşükse ondanda olabilir
senin dediğini ben daha 4.04 ıcs yüklemeden önce rambo ya sölemiştim ondandır die ama bndede oldu bndeki hafıza kartı hp 16 gb class 10

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
senin dediğini ben daha 4.04 ıcs yüklemeden önce rambo ya sölemiştim ondandır die ama bndede oldu bndeki hafıza kartı hp 16 gb class 10

Class'ından kaynaklanacağını zaannetmiyorum. Şuan ben 2.3.4 versiyonundayım, HD video kaydında herhangi bir takılma yok. Ancak 4.0.4'te aşırı takılıyor.

enes-1907

enes-1907

Üye
    Konu Sahibi

Class'ından kaynaklanacağını zaannetmiyorum. Şuan ben 2.3.4 versiyonundayım, HD video kaydında herhangi bir takılma yok. Ancak 4.0.4'te aşırı takılıyor.
sana sorayım bakim furkan eğer video kaydı düzelirse 4.04 geçermisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...