JOURNALIST
Üye
Corby 2 - kutusunda-temiz-garantili-orjinal 150 lira (ücretsiz kargo)
Arkadaşlar büyük bir beğeniyle alıp aynı şekilde kullandığım Corby 2 mi, samimiyetimle söylüyorum elektrik ve su faturam yüzünden satmak zorundayım.
Alalı sadece 5 ya da 6 ay oldu.
400 liraya almıştım, güvenilir bir alışveriş merkezinden ve hala garantisi devam ediyor.
Telefonu kutusuyla ve tüm aksesuarlarıyla satıyorum.
Fiyatı sadece 150 lira
Bu konuda farklı olaraktan ben telefon almak istediğimde neleri araştırdım onlara değinmek istiyorum.
İyi yönleri
youtube gibi sitelerden video izlemek mevcut
3g olmasa da interneti gayet iyi
Dokunmatiği harika, kullanınca siz de fark edeceksiniz.
Twitter, facebook ve myspace gibi sosyal ağlar telefona çok güzel bir şekilde aktarılmış.
Telefona alışmak çok güzel, acaba bu nasıl oluyor diye aklınıza bir şey geldiğinde ilk deneyeceğiniz şey doğru çıkıyor.
Maillerinizden sosyal hesaplarınıza tek seferde erişmeniz ve yönetmeniz mümkün
Ses kalitesi ve estetiği çok iyi
Kötü yönleri
Kamerası 2mp ama çok da iyi sayılmaz
Dahili hafızası 26 mb tabiki hafıza kartlarıyla bu 16gb a kadar arttırabılıyor
Çok soğuk havalarda ekran buğulandığı için sorun oluşturabiliyor bu da silene kadar geçiyor. Önümüz yaz dert etmeyin
Arkadaşlar telefon tamamiyle orjinaldir.
0534 264 18 22 ilgilenen arkadaşlar 7-24 aramaktan çekinmesin, Adana'dan satıyorum, sorularınızı sorabilirsiniz
[/URL][/IMG]
Alalı sadece 5 ya da 6 ay oldu.
400 liraya almıştım, güvenilir bir alışveriş merkezinden ve hala garantisi devam ediyor.
Telefonu kutusuyla ve tüm aksesuarlarıyla satıyorum.
Fiyatı sadece 150 lira
Bu konuda farklı olaraktan ben telefon almak istediğimde neleri araştırdım onlara değinmek istiyorum.
İyi yönleri
youtube gibi sitelerden video izlemek mevcut
3g olmasa da interneti gayet iyi
Dokunmatiği harika, kullanınca siz de fark edeceksiniz.
Twitter, facebook ve myspace gibi sosyal ağlar telefona çok güzel bir şekilde aktarılmış.
Telefona alışmak çok güzel, acaba bu nasıl oluyor diye aklınıza bir şey geldiğinde ilk deneyeceğiniz şey doğru çıkıyor.
Maillerinizden sosyal hesaplarınıza tek seferde erişmeniz ve yönetmeniz mümkün
Ses kalitesi ve estetiği çok iyi
Kötü yönleri
Kamerası 2mp ama çok da iyi sayılmaz
Dahili hafızası 26 mb tabiki hafıza kartlarıyla bu 16gb a kadar arttırabılıyor
Çok soğuk havalarda ekran buğulandığı için sorun oluşturabiliyor bu da silene kadar geçiyor. Önümüz yaz dert etmeyin

Arkadaşlar telefon tamamiyle orjinaldir.
0534 264 18 22 ilgilenen arkadaşlar 7-24 aramaktan çekinmesin, Adana'dan satıyorum, sorularınızı sorabilirsiniz
[/URL][/IMG]