Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012
bu testerlik iyi hoşta bu şartlarda saatte 1 fw deneriz derslerimz güme gider birilerine faydalı olmak istiyoruz ama öm ile olmuyor sen bizlere bi kanal bul oradan konuşalım
azcık daha sabret birkaç gün belki daha kısa (tahmini konuşuyorum)
23palulu23
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Millet sayfayi biz kurduk sizlerde destekleyin teyzeniz kuzeniniz kim varsa begendirin arkadaslariniza onerin turk cfw tarihinde birlikte ilk basaracagiz
tüm yolları denedim tüm usb portlarına bağladım ama yine aynı. Nokia ve jafla ilgili tüm program ve klasörleri kaldırdım kaldırtıktan sonra pcyi yeniden başlattım. En baştan itina ile kurdum programları ama olmuyor.
Usb ye ilk defa takıp flash dediğim zaman sırası ile sağ alt taarafta saatin yanınnda:
1.yeni donanım bulundu
2.nokia usb rom
3.nokia flahing parent
4.donanım başarıyla yüklendi ve kullanılmaya hazır.
Ne yapmalıyım???
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Tekrar tekrar dene. Olacaktır. FLASH'a tıklayıp Evet dedikten sonra telefonun güç düğmesine bir kere bastığında duyduğun donanım algılama sesi sonucu bazen flaşa başlamayabiliyor. Donanımı çıkarma sesini duyduktan sonra tekrar güç düğmesine bas. Olacaktır bu sefer.
hasanyangel
Üye
? Sp2 ne alemde rambo yükleniyor mu uploadlar
anılbaran
Üye
yok yok yok . 15 dedik aynı soruyu nıye her gun 10 kişi soruyo bıktım artık