usta bide program paketi yayınlasanız.Çok iyi olur.Gerekli programlarla bi kaç oyun iyi olur.Qt google maps smart office opera filan
hasan pamuk 7 nickli bi üyenin böyle bi paketi vardı ona bak bence google a her formattan sonra maxicep yaz görürsün
müthiş finale son 5 gün!!!

Onu bunu kopya etmek hoşuma gitmiyor. Kendim kendi kullandığım programlardan arşiv yapacağım. Oyunda verebilirim.
rambo anılbaran yetiştirebilecek mi cfwleri haber var mi

YARDIMMM!!! ben flash tuşuna baştıktan sonra telefonu hiç bulamıyor çok denedim. bundan yaklaşık 6 ay önce anılbaran'ın başka bir cfwsini yüklemiştim (ayrı bilgi) işletim sistemim windows xp professional sp3 anti virüs tarayıcı kapalı. Karantinada da herhangi bir dosya yok
YARDIMMM!!! ben flash tuşuna baştıktan sonra telefonu hiç bulamıyor çok denedim. bundan yaklaşık 6 ay önce anılbaran'ın başka bir cfwsini yüklemiştim (ayrı bilgi) işletim sistemim windows xp professional sp3 anti virüs tarayıcı kapalı. Karantinada da herhangi bir dosya yok
eger kullanılan telefon n97 ise dugmeye basmana gerek yok . flash--->evet dedikten sonra usb kablosu pc ye bagla te o ka.
Bilmiyorum. Uploadlar bitince haber ver dedim. Daha bilgisayarını bile almamış galiba
Kasanın arka tarafındaki USB çıkışlarını dene. Telefonun güç düğmesine bazen tek basışta bulamayabiliyor. İkinci kez denemek lazım.
usb sadece bılgısayara takılı halde ıken flasha bas sonra uyarı ekranı cıkacak ona tamam dedıkten sonra usbnın doger ucunu sert bır sekılde kapalı ıken telefona tak. Islem yurumeye baslar. Yurumez ıse aynen 2. Kez tekrarla buyuk ıhtımal olur. Bunları yaparken telefonun kapalı olmasına dıkkat et. Ha unutma bak sert bır sekılde telefona tak ve elınle bastır. Bıraz. Ben oyle yapınca ıslem devam edıyor.. Soyleyım dedım.. Kolay gelsınYARDIMMM!!! ben flash tuşuna baştıktan sonra telefonu hiç bulamıyor çok denedim. bundan yaklaşık 6 ay önce anılbaran'ın başka bir cfwsini yüklemiştim (ayrı bilgi) işletim sistemim windows xp professional sp3 anti virüs tarayıcı kapalı. Karantinada da herhangi bir dosya yok
rambo ekran kapalıyken şarj a takınca yeşil ışığın sürekli yanmasını yapan yama varmı elinde

rambo ekran kapalıyken şarj a takınca yeşil ışığın sürekli yanmasını yapan yama varmı elinde
Zamanında kullandım çok eleştiri aldım.
Birşey sorucam önemli bende nokia 5800 var omega yüklü v52 sürümde. Herseyinden memnunum ancak hız konusunda sıkıntı var bu finali yüklicem çıkınca. Başlıkta v60 uyumlu demişsin ben yüklemek için nasıl bir yol izleyebilirim yardımcı olur musun şimdiden teşekkürler.