Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Dolby digital de gelecekmi ? :)

çomolokko

Üye
beyler daha ne zmana çıkacak bu SP2 ? :emoamca:

anılbaran

anılbaran

Üye
1. sayfaya bak

eyupa

Üye
bir zamanlar bir cfw yüklemiştim klavyede türkçe 4 satırdı. hem de ingilizce f kalvye ve türkçe q arasında geçiş butonu vardı. şimdiki klavyelerde türkçe 4 satır yok. neden koyulmuyor? şahsen daha rahattı.
bir de bu modlarda e-posta var mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
bir zamanlar bir cfw yüklemiştim klavyede türkçe 4 satırdı. hem de ingilizce f kalvye ve türkçe q arasında geçiş butonu vardı. şimdiki klavyelerde türkçe 4 satır yok. neden koyulmuyor? şahsen daha rahattı.
bir de bu modlarda e-posta var mı?

Kardeşim kendinde misin sen? Hem Q hem F klavye geçişini nerde gördün? 4 satırlı klavyeyi anladım, ben yapmıyorum. Onun yerine değişik bir klavye kullanıyorum. Daha hoşuma gitti.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kardeş 5228 olana stil 4u yükledik sensor ayarlarını 2 defa0gösteriyor birde haritalar programı var bu Gerçekten çalışıyor mu yada nasıl çalıştırabiliriz konuyu takip edemiyorum pek pm atarsanız sevinirim :) genel olarak iddali güzel olmuş eline sağlık

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
kardeş 5228 olana stil 4u yükledik sensor ayarlarını 2 defa0gösteriyor birde haritalar programı var bu Gerçekten çalışıyor mu yada nasıl çalıştırabiliriz konuyu takip edemiyorum pek pm atarsanız sevinirim :) genel olarak iddali güzel olmuş eline sağlık

Sensör ayarlarını iki defa 0 gösteriyor kısmını tam anlamadım. Mümkünse ekran görüntüsü koyabilir misin?

Haritalar çalışıyor.

Düşüncen için teşekkür ederim ekip adına.

eyupa

Üye
geçen yıl temmuz ayında yüklediğim bir cfw idi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bilemeyeceğim.

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
T.C.K v1 Ultimate Final SP2 ile, önceden CFW'lerin tümüne uygulanmış, hazır olarak gelen yamalar:

+ [Kurulum] [T.C.K] Accel Switch ve BT Switch Menüde Görünsün
+ [Kurulum] [T.C.K] Sensör Hassasiyetini Eski Orjinal Haline Getirme
+ [Kurulum] [T.C.K] T9 Haznesi Geliştirme By Mert045
+ [T.C.K] Başlangıçta İptal Edilen Programları Tekrar Çalıştırma (Ses Komt. vs)
+ [T.C.K] NSmlDSSync Düzeltme - Ovi Senkron
+ [T.C.K] Tuş kilidi sensörle dönebilsin
+ [T.C.K] C5-03 Dokunmatik Tuş Kilidi + Sensörle Dönebiliyor + Bildirimli

bole dıyor ya sımdı bu yamalar dırekt yuklu gelıyor bu yamaları yuklemeye gerek yok degıl mı ayrıca.. dogru anladım demı

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Evet aynen öyle :oke:

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
SP2 den sonra baska seyler de cıkacak mı s60v5 ler icin.bole bir plan var mı.

---------- Eklendi @ 14:31:17 ---------- Yazıldı @ 14:30:21 ----------

yanı bu calısmaların devamı gelecek mı.

---------- Eklendi @ 14:31:42 ---------- Yazıldı @ 14:31:17 ----------

plan olarak neler var aklınızda.

killer78

Üye
rambo kırmızı tuşa basıldığında uygulamaların kapanmasını sağlayan yamayıda yayınlar mısın?

th3_king

Üye
arkadaşlar belle'deki gibi yazılar yerine ikon olmuyormu bunlara? örnek ana ekranda seçenekler yerine ikon olsa yada rehber geri vb. yazılar yerine ikonlar olsa daha hoş olur bence mesela birde saat widgeti gömülse büyük saat belle gibi çok harika olur..

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Olacak zaten :) v2 ile gelecek.

• Beğen
Tepkiler: Nedensiz-Sebebsiz
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
yani v5 icin bisey olmayacak mı

killer78

Üye
[T.C.K Özel Modu] Telefonun kırmızı (no) tuşuna basınca programları kapatmıyor, ev ekranına atıyor.
Böylece programlar arkaplana atılmış oluyor. bunu yamayla kaldırma olasılığı yok mu kırmıza tuşa basınca programların kapanmasını istiyorm.

Üst Alt