Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

bycentaur

Üye
[ENGİN];4672104' Alıntı:

sekmeyi yukarı sürükle arkadaşım bellede var olmazsa tercihlerden uyarı seslerini kapalı yap

teşekkür ederim yardım etmeye çalışıyorsunuz ama dediğim gibi sekmeyi ister yukarı ister aşağı sürükle sadece 4 tane seçenek var, onların içinde de kapalı diye birşey yok, artı Sessizdeyken telefonum uyarı sesleri zaten kapalı oluyor ama yinede o aptl deklanşör sesi geliyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
teşekkür ederim yardım etmeye çalışıyorsunuz ama dediğim gibi sekmeyi ister yukarı ister aşağı sürükle sadece 4 tane seçenek var, onların içinde de kapalı diye birşey yok, artı Sessizdeyken telefonum uyarı sesleri zaten kapalı oluyor ama yinede o aptl deklanşör sesi geliyor.

bizim bellelerde var o seçenek ama senin tel e serisi olduğu için sürüm numarasıda farklı ondan kaynaklı olabilir

asndnmz

Üye
arkadaşlar telefona tema yükledim fakat silemiyorum. temanın bulunduğu konumdan silsem de telefon ayarlarında o tema yine duruyor. bu temalar nasıl silinir...

şimdiden çok teşekkür ederim.

larten123

larten123

Üye
telefonuma orjinal tarayıcıdan video indirdm ama yok xplore ile de baktım yok hafızada yer kaplıyor nerden bulup silecegım

inbelen

inbelen

Üye
s.a arkadşalar nokia n8 için otomatik uygulama yukleyici varmı acaba sitedeki auto installeri denedim fakat hata verdi sanıırm annada desteklemiyor yardımcı olabilrimsiniz

'Sefer

'Sefer

Üye
s.a arkadşalar nokia n8 için otomatik uygulama yukleyici varmı acaba sitedeki auto installeri denedim fakat hata verdi sanıırm annada desteklemiyor yardımcı olabilrimsiniz

şuan bildiğim kadarıyla yok, ve auto installer S^3 cihazlarda çalışmıyor maalesef sadece anna değil

fat312

fat312

Üye
ilk güncellemede format atmadığım için uygulamalarım yer kapladığı halde görünmedi bu yüzden bu sefer hard format falan attım sildim ne varsa sonra n8 ime belle sürümünü nokia suite le tekrar yükledim . Şimdi telefonun ekranı günde 2-3 kez kitlenip kalıyor dokunmayı algılamıyor . tuşlar çalışıyor ama ekranda hareket yok mecbur kapatma tuşuna uzun süre basıp kapat aç yapıyorum . sorunun kaynağı nedir acaba yardım edebilir misiniz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ilk güncellemede format atmadığım için uygulamalarım yer kapladığı halde görünmedi bu yüzden bu sefer hard format falan attım sildim ne varsa sonra n8 ime belle sürümünü nokia suite le tekrar yükledim . Şimdi telefonun ekranı günde 2-3 kez kitlenip kalıyor dokunmayı algılamıyor . tuşlar çalışıyor ama ekranda hareket yok mecbur kapatma tuşuna uzun süre basıp kapat aç yapıyorum . sorunun kaynağı nedir acaba yardım edebilir misiniz

kasma yapıyor sanırsam hafıza kartını biçimlendirdin mi?

fat312

fat312

Üye
biçimlendirdim . ekran tamamen donuyor tuşlara bastığımda menüye girebiliyorum kamera açılıyor kapatma tuşuna bastığımda profiller geliyor ilk etapta . ama tuşları kitlersem menü tuşunun ışığı açık kalıyor ve kilit açılmıyor . nss yüklü tuş açılmama sorunu onun o anda kasmasından büyük ihtimalle . ayrıca hareket sensörü de çalışmıyor o anda ekran dönmüyor .

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
biçimlendirdim . ekran tamamen donuyor tuşlara bastığımda menüye girebiliyorum kamera açılıyor kapatma tuşuna bastığımda profiller geliyor ilk etapta . ama tuşları kitlersem menü tuşunun ışığı açık kalıyor ve kilit açılmıyor . nss yüklü tuş açılmama sorunu onun o anda kasmasından büyük ihtimalle . ayrıca hareket sensörü de çalışmıyor o anda ekran dönmüyor .

telıne bir soft format at bence yüklemiş olduğun uygulamalardan da kaynaklanabilir.

fat312

fat312

Üye
herhangi bi sorun oluşturur mu ?

yusufa955

Üye
nokia c6-01 kullanıyorum telefon açıkken bir anda kilitlendi.kapattım bir daha açtıgımda nokia sesi geldi ama görüntü gelmedi ve hala görüntü yok ne yapıcam

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia c6-01 kullanıyorum telefon açıkken bir anda kilitlendi.kapattım bir daha açtıgımda nokia sesi geldi ama görüntü gelmedi ve hala görüntü yok ne yapıcam

en iyisi servise vermen.

avcitalip

avcitalip

Üye

sudanbilisim

sudanbilisim

Üye
n8 belle icin flasi beyaz yakan program varmi birde telefonumda türkce yok kilavyeye türkce harfler ekleye bilirmiyim?

kralmertcanx

Üye
arkadaşlar benim sorunum usb ile bu cuma calısodu aslınca telvizyona bağlayınca halen calısıyor ama pc ler görmüyor bende anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

voljtrann

voljtrann

Üye
nokıa c6 01 in resim kalitesinden memnun deilim her hangi bi düzenleme deisiklik yapılabilirmi ?

petrobaretta

Üye
ben prıgramları indirim telde yüklemeye çalışıyorum sertifilka hatası veriyor hacklememk gerekiyormuş bunu nasıl yaparım bide bu hackleme benim teli garanti dışına çıkarır mı yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt