Son Tuğra V1.1 OFW Edition | 5800, C5-03, 5235 | Mükemmel HIZ + Stabillik | 25 Eylül 2012

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rambo birde yaptığın(ız) 5 stil cfwde hoşuna giden en güzel tema efekti ve tuş kilidi stili hangileridir?

Stil 2'yi dokunmatik tuş kilidi ile kullanacaksın.

---------- Eklendi @ 00:40:33 ---------- Yazıldı @ 00:40:16 ----------

--Handy Guard
http://www.maxicep.com/symbian-s60v...x640-s60v5-nokia-5800-xpressmusic-399998.html -- Advanced Device Lock ve birkaç daha program :(

Ben bir ara bakıp söylerim sonucu.

killer78

Üye
stil 2ye dokunmatik tuş kilidi eklenmiş şeklimi senin tercihin?

DoomOcculta

DoomOcculta

Üye
5 Stil'ide yapan bir insana hangisi daha güzel diye birşey sormak çok saçma.. Sonuçta hepsi güzel. Sana hangisi hitap ediyorsa onu indir. Diğer stilllerde de beğendiğin özellikler olursa kendi stiline yamalardan ekle. Hangi tuş klidini istiyorsan hangi menü düzenini istyorsan yada hangi tema efektini istiyorsan vs..

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
5 Stil'ide yapan bir insana hangisi daha güzel diye birşey sormak çok saçma.. Sonuçta hepsi güzel. Sana hangisi hitap ediyorsa onu indir. Diğer stilllerde de beğendiğin özellikler olursa kendi stiline yamalardan ekle. Hangi tuş klidini istiyorsan hangi menü düzenini istyorsan yada hangi tema efektini istiyorsan vs..

Aynen öyle. Böyle stil soruları çok gelmeye başladı. Artık direk çözüm: Stil 2 + dokunmatik tuş kilidi. Bitmiştir :)

Ben Stil 1'i çok kullandım (TCK'nın ilk versiyonundan beri var). Stil 2'yi üyeler beğenmeye başlayınca kullanmaya başladım. Bundan önce Stil 3 kullanıyordum. Stil 4 N8 ikon pakedini içerdiğinden fazla kullanmadım. Stil 5'i ise yine uzun bir süre kullandım.

Sonuç: Hangisi hoşunuza giderse onu kullanın. Benim hobilerim böyle. Zaten stilleri yaparken objektif oldum. Yoksa hepsi dokunmatik tuş kilitli olurdu. E o zaman stillerin ne anlamı var?

• Beğen
Tepkiler: DoomOcculta

killer78

Üye
ben sadece tercihini sormuştum bu kadar tersleyecek ne varki ☹

semihh95

semihh95

Üye
rambo yerıne ben dıyeym stıl 2 cok gorsel cok guzel,
ama sp2 de ben stıl 5ı ıstegım dogrultusunda yamalar yapıp oyle kullanacagım ıstedıgım her yamayı atarm daha ıyı dıye dsunuyorum,

betul.zehir

Üye
Arkadaslar cwf süperde. Bu V11 079 daki klavyeyi rofs2 yapmanız mümkün değilmi ya. ben n8 klavyeden hoşlanmıorum yazamıorum eski klavyemi istiyorum lütfen yardımcı olun.. Yada öle bişe yoksa eski sürüme geri dönme şansımda mı yok .s

M. tAHA

M. tAHA

Üye
dayhand yada swype denedin mi ?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Advanced Phone Lock v1.03 programını denedim. Program ile Mesajlara şifre koymayı denedim. Mesajlara girerken şifre soruyor ancak hemen atıyor. Program arızalı ya da uyumsuz. EPOCWARE HANDY PHONEGUARD V1.0.89 programı da telefon ile uyumlu olmadığı için çalışmadı.

Hasan

Üye
bu stiller duvar kağıdı gibi bi şey herhalde zevke bağlı :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Zevk meselesi :)

killer78

Üye
rambo şu tuş kilidi titreşimini devre dışı bırakan yamayıda yayınlar mısın acaba tuş kilidi titreşimi gerçekten hoşuma gitmiyor titreşimle bildirim açık olduğu zman bile tuş kilidi titreşimi çalışmasın?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamam onun içinde yama yaparım unutmazsam.

Üst Alt