geldim arkadaşlar iyiyim çok şükür siz nasılsınız
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Veni vidi vici ve uykum geldi Genişletmek için tıkla ... biz birşey görmedik
OttomaN TigeR Üye - SerkeŞ -' Alıntı: gidenlere Genişletmek için tıkla ... ben de biraz resim shoplayım gene gece 4 de filan uğrarsan görüşürüz Metin...
- SerkeŞ -' Alıntı: gidenlere Genişletmek için tıkla ... ben de biraz resim shoplayım gene gece 4 de filan uğrarsan görüşürüz Metin...
Eykul Üye papakudioflu' Alıntı: biz birşey görmedik Genişletmek için tıkla ... Normal... Ben geldim gordum simdi gitmek mi kalmak mi dusunmekteyim
papakudioflu' Alıntı: biz birşey görmedik Genişletmek için tıkla ... Normal... Ben geldim gordum simdi gitmek mi kalmak mi dusunmekteyim
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyiz abi nere gittiydin ki? İyi geceler Eykul... Genişletmek için tıkla ... buradaydım başka bir sitede bişey okuyordum
OttomaN TigeR' Alıntı: İyiyiz abi nere gittiydin ki? İyi geceler Eykul... Genişletmek için tıkla ... buradaydım başka bir sitede bişey okuyordum
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Normal... Ben geldim gordum simdi gitmek mi kalmak mi dusunmekteyim Genişletmek için tıkla ... yedigin içtigin senin olsun gördüklerini anlat da feyz alalım
Eykul' Alıntı: Normal... Ben geldim gordum simdi gitmek mi kalmak mi dusunmekteyim Genişletmek için tıkla ... yedigin içtigin senin olsun gördüklerini anlat da feyz alalım
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: buradaydım başka bir sitede bişey okuyordum Genişletmek için tıkla ... başka site dedin ya aklıma geldi ben gitmekten vazgeçtim yahu burayı/sizleri seviyorum, ben artık alışmışım başka yerde yapamam... ---------- Eklendi @ 00:47:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: tamam abi uğrayabilirim gene Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu' Alıntı: buradaydım başka bir sitede bişey okuyordum Genişletmek için tıkla ... başka site dedin ya aklıma geldi ben gitmekten vazgeçtim yahu burayı/sizleri seviyorum, ben artık alışmışım başka yerde yapamam... ---------- Eklendi @ 00:47:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: tamam abi uğrayabilirim gene Genişletmek için tıkla ...
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: başka site dedin ya aklıma geldi ben gitmekten vazgeçtim yahu burayı/sizleri seviyorum, ben artık alışmışım başka yerde yapamam... ---------- Eklendi @ 00:47:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ---------- :anlaş: Genişletmek için tıkla ... bunu bildigim için dün sana hiçbir şey söylemedim gökçen
OttomaN TigeR' Alıntı: başka site dedin ya aklıma geldi ben gitmekten vazgeçtim yahu burayı/sizleri seviyorum, ben artık alışmışım başka yerde yapamam... ---------- Eklendi @ 00:47:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ---------- :anlaş: Genişletmek için tıkla ... bunu bildigim için dün sana hiçbir şey söylemedim gökçen
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: bunu bildigim için dün sana hiçbir şey söylemedim gökçen Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abimm cidden gidemedim ama çocukta çok ısrar etti lakin yok işte gidemedim...
papakudioflu' Alıntı: bunu bildigim için dün sana hiçbir şey söylemedim gökçen Genişletmek için tıkla ... Eyvallah abimm cidden gidemedim ama çocukta çok ısrar etti lakin yok işte gidemedim...
OttomaN TigeR Üye Eykul' Alıntı: Ama karamsar seyler soylesem neseniz bozulacak... Genişletmek için tıkla ...
Eykul Üye OttomaN TigeR' Alıntı: başka site dedin ya aklıma geldi ben gitmekten vazgeçtim yahu burayı/sizleri seviyorum, ben artık alışmışım başka yerde yapamam... ---------- Eklendi @ 00:47:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ---------- Genişletmek için tıkla ... Perfecty
OttomaN TigeR' Alıntı: başka site dedin ya aklıma geldi ben gitmekten vazgeçtim yahu burayı/sizleri seviyorum, ben artık alışmışım başka yerde yapamam... ---------- Eklendi @ 00:47:43 ---------- Yazıldı @ 00:47:17 ---------- Genişletmek için tıkla ... Perfecty
OttomaN TigeR Üye [ENGİN];4673216' Alıntı: selamün aleyküm ahalı Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin abi...
[ENGİN];4673216' Alıntı: selamün aleyküm ahalı Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam hoş geldin abi...
papakudioflu Emekli Yönetici Eykul' Alıntı: Ama karamsar seyler soylesem neseniz bozulacak... Genişletmek için tıkla ... niye bozulsun ki hayat hep laylaylom gitmiyor öyle degil mi
Eykul' Alıntı: Ama karamsar seyler soylesem neseniz bozulacak... Genişletmek için tıkla ... niye bozulsun ki hayat hep laylaylom gitmiyor öyle degil mi