hadi bende yatıyorum :bye2:
OttomaN TigeR Üye ---------- Eklendi @ 04:09:24 ---------- Yazıldı @ 04:08:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: geri geldim Genişletmek için tıkla ... bende.
---------- Eklendi @ 04:09:24 ---------- Yazıldı @ 04:08:43 ---------- - SerkeŞ -' Alıntı: geri geldim Genişletmek için tıkla ... bende.
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam abi hoşgeldin...
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam abi hoşgeldin...
papakudioflu Emekli Yönetici OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam abi hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum gökçen nasıl gidiyor
OttomaN TigeR' Alıntı: aleyküm selam abi hoşgeldin... Genişletmek için tıkla ... hoşbuldum gökçen nasıl gidiyor
Hasan Üye papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam abi nasılsın
papakudioflu' Alıntı: selamünaleyküm kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... Aleykumselam abi nasılsın
OttomaN TigeR Üye papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum gökçen nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi abi şükür, seni sormalı...
papakudioflu' Alıntı: hoşbuldum gökçen nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... iyi abi şükür, seni sormalı...
Hasan Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin ---------- Eklendi @ 23:27:32 ---------- Yazıldı @ 23:27:08 ---------- Eykul' Alıntı: Yine geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Aleykum selam Hoşgeldin ---------- Eklendi @ 23:27:32 ---------- Yazıldı @ 23:27:08 ---------- Eykul' Alıntı: Yine geldim Genişletmek için tıkla ... Hoşgeldin
OttomaN TigeR Üye AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam gardaş ne haber... ---------- Eklendi @ 00:28:11 ---------- Yazıldı @ 00:27:45 ---------- Eykul' Alıntı: Yine geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin ne haber...
AHMED...' Alıntı: selamun aleykum ahali Genişletmek için tıkla ... Aleyküm selam gardaş ne haber... ---------- Eklendi @ 00:28:11 ---------- Yazıldı @ 00:27:45 ---------- Eykul' Alıntı: Yine geldim Genişletmek için tıkla ... Hoş geldin ne haber...
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: nasılsın gökçen Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olalım be kardeşim sen nasılsın...
hasane51' Alıntı: nasılsın gökçen Genişletmek için tıkla ... İyi diyelim iyi olalım be kardeşim sen nasılsın...
OttomaN TigeR Üye hasane51' Alıntı: ben de iyiyim sağol Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin inşallah...